1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o Fable III i dash beta.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patryk.ferszt, Listopad 7, 2010.

  1. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    Witam. szukałem w tematach i postach ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania wiec chce sie zapytać czy:

    1. Czy Fable III odpali na dashboardzie 2.0.12581.0 (BETA)
    2. I czy sens jest trzymanie tego dash`a beta czy juz zaktualizować go do tego nowego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Od twojej wersji dasha Falbe 3 nie dziala,nie warto go trzymac.
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A ja jak mam 2.0.12503.0 to czy warto instalować oficjalną czy nie ? bo z tego co wiem to Fable 3 mi nie zadziała.(Ixtreme 1.6)
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  6. stawik997

    stawik997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    zadziała zadziała ja gram na becie i mi chodzi wszystko
     
  7. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ja jak mam 2.0.12503.0 to czy warto instalować oficjalną czy nie ?
     
  8. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    up proszę o odpowiedź na moje pytanie
     
  9. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dziala ci to nie kombinuj bo na nowej napewno ci nie zadziala.

    Ogolnie wstrzymaj sie z jakakolwiek aktualizacja to czasu pojawienia sie LT+ i na rozwoj wydarzen.
     
  10. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    czytajcie ludzie ze zrozumieniem i wszystko a nie kawalek!!! FABLE III NA TYM DASHU CI NIE ZADZIALA. mozez zaktualizowac dasha do oficjalnego jak chcesz, nic to nie zmieni, fable III i tak nie odpalisz!!!!
    do kosza z tym tematem.
     
  11. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Sorki za wtrącanie, ale ja na BETA odpaliłem FABLE III bez żadnego problemu. :)
     
  12. josephb

    josephb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    na dashu wgranym z AC:BH tez odpalilem fable3 bez problemu ale teraz nie powiem jaki to jest dokladnie bo nie mam jak sprawdzic.
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A AC:B odpaliłeś? :D
     
  14. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Pewnie nie odpalił ja mam tą pierwszą betę dasha Fable III odpaliłem ale już assasina nie
     
  15. randnd

    randnd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    310
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Mi tez Fable III nie smiga na tym nowym dashu (chociaz na wczesniejszym uruchhamialo sie normalnie).
    Za kazdym razem napis "nie mozna odczytac plyty". Trzeba poczekac na nowy flash.
     
  16. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Na becie dasha chodzi fable przynajmniej na Jasperze z LT 1.1
     
  17. josephb

    josephb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    AC:B nie odpalilem. to na plycie z ac bylaby beta dasha ?
     
  18. bebokwnc

    bebokwnc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo, na dashu 2.0.12416 fable 3 śmiga bez problemu ale AC.B juz nie odczytuje ;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum