1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o forze 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szamanpl, Grudzień 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szamanpl

    szamanpl Banned

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czy żeby uruchomić Forze 3 trzeba oba DVD? Czy wystarczy tylko DVD1 ? Dzięki z góry ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tego co mi wiadomo to 1
     
  4. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Wystarczy tylko 1DVD ale na 100% nie jestem pewny.
     
  5. szamanpl

    szamanpl Banned

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    a czy na jeżeli nie będę miał tej dvd 2 to za dużo aut nie stracę ? na multiplayerze to mi nie zależy ale na autach owszem :D
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    PS. Druga płyta to dodatki chyba
     
  7. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tam jest tylko kilka samochodów chyba ale nie mam więc nie wiem na pewno.
     
  8. Eldron

    Eldron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubań
    bez drugiej płyty stracisz kilka wozów i kilka tras (co powoduje że gry w 100% nie przejdziesz) bez dvd 2
     
  9. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Lepiej mieć 2DVD jak się coś kupuje to trzeba to kupić dobrze, a nie tak jak byś kupił pół gry :)
     
  10. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy jak mam x bez dysku (granie na 1 dvd bo tak się da) to czy przechodząc jakoś tryb kariery to odrywa się jakieś nowe trasy? Gram często na split screenie i nudzą mnie już te trasy a miało ich być ponad 100 a jest ich ze 30 a lokacji maks 10. Dzięki za info
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tars jest chyba 25 plus ze 4 wariacje kazdej to daje 100 razem
     
  12. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Możesz grać tylko z 1 dvd. Ja kupiłem bo musiałem w to zagrać ale 2 płytki niestety zainstalować nie mogę bo nie mam hdd.
     
  13. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Słuchajcie , mam problem bo trochę juz gram w FM3 i odkryłem dopiero LOTUSA tzn dostałem i teraz jak zainstaluje drugą płytke to czy save pójdzie w plecy ?
     
  14. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie, savy raczej nie przepadną.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum