1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o freeboot RGH2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez LukasB, Lipiec 7, 2012.

  1. LukasB

    LukasB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wszczepiłem do mojego xa slim 4GB ze stycznia 2011 coolrunnera rev c.
    Zgrałem poprawnie nand, i programem xebuild w wersji 2.03 wygenerowałem plik ecc, którego wgrałem poprzez lpt w nand konsoli.
    Uruchomiłem Xella, wydobyłem klucz CPU, wklepałem do xebuild i wygenerowałem Glitchboot, którego poprzez pendrive'a wgrałem w nand konsoli. Uruchomił mi się dash. Czyli wszystko ok.

    Ale... Popełniłem błąd. Teraz chcę sobie wgrać freeboota. Wszystko będzie ok jeśli stworzę go w xebuild 2.03. Ale ściągłem sobie nową wersję 2.08 i kiedy wczytuję glitchboota mam do wyboru tylko przeróbkę RGH 1.0 (bo plik ecc w poprzedniej wersji xebuilda byl w wersji rgh1). Nie mogę utworzć freeboota dla RGH 2.0.

    Czy w tym wypadku muszę ponownie wgrać plik ecc (już w wersji RGH 2) poprzez lpt, czy mogę to zrobić poprzez pendrive'a - kopiując utworzony przez xebuild plik updflash.bin (bo chyba ecc xell nie ruszy?). A później glitcha już w wersji RGH 2.0 wczytać i stworzyć już fteeboota RGH2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LukasB

    LukasB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomyłka

    Pomyłka. Kiedy chcę utworzyć na nowo plik ecc, to wczytując mój nand mam do wyboru tylko ecc RGH1. Kiedy zaznaczę RGH 2, znika mi zaznaczenie płyty Trinity. Wychodzi na to że trinity może tylko rgh 1...
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zgadza się, RGH 2.0 jest tylko dla grubych konsol z dashem 14717 i 14719.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. LukasB

    LukasB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i wszystko jasne dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum