1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o gry arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vorti, Czerwiec 11, 2010.

  1. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chcialbym sie o cos zapytac:
    1.Czy kupiona gra arcade zostaje na stale , czy tylko raz mozna ja instalowac a jak sie ja usunie to trzeba kupic od nowa.

    2.Czy da sie zrobic tak , ze kupil bym gre arcade , a pozniej przerobil xboxa i mogl bym sobie w nia grac?Czy moze ,aby grac w arcade trzeba byc podpietym do live?

    Prosze o pomoc.Dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    jesli kupisz ja to nawet po usunieciu i probie ponownego sciagniecia wyswietli ci sie okienko, ze plik juz zostal pobrany (mniej wiecej tak to wyglada) i bedziesz mogl go pobrac za darmo jeszcze raz (jesli oczywiscie wczesniej placiles, nie wchodza w racube gry, ktore byly frikowe tylko np. na weekend ale te ktore ms udostepnia do kupna LIVE)
     
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    2. Będziesz mógł grać w gry Arcade. Chyba tylko do Indie trzeba Live, przynajmniej do Triali.
     
  5. Vorti

    Vorti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie glownie to mi chodzilo o trials HD , ale jesli bez neta sie nie pogra to trudno.Mimo wszystko dzieki za odpowiedz.

    I jeszcze dwa pytania
    Jest moze cos podobnego na xboxa do trials hd?



    I takie z poza tematu

    Lepiej aktualizowac dashboard z plyty czy przez live.
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Trial (ang.) - Wersja próbna gry, a nie gra "Trials HD". W Trials HD możesz grać bez neta.

    A co do Dasha, to zaktualizuj przez Live póki nie masz przeróbki bo tak najłatwiej. Jak już przerobisz to tylko przez pena lub płytę.
     
  7. Sblade86

    Sblade86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czy gra arcade zgrane na płyte załączy się ?
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nie (jest tylko 1 oryginalna płyta z 5 grami arcade z których żadna nie jest ciekawa i tylko ona działa). Zgrane z internetu na dysk działają tylko na JTAG.
     
Wczytywanie...

Poleć forum