1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o gry Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez woziul, Kwiecień 7, 2012.

  1. woziul

    woziul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie. Czy moglby mi ktos napisac czy jest jakas mozliwosc zainstalowania na hdd konsoli gier arcade. Nie wiem czy dobrze sie wyrazam ale chodzi mi o te male gierki (nie caloplytowe) :). Czytalem, ze trzeba miec jtag. Ja nie mam Jtag ale kupilem konsole od jakiegos goscia na allegro i na dysku mam juz pare takich gier w pelnej wersji i kilka demo. Nie wiem czy ma to cos do rzeczy ale mam iextreme 1.61. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak nie masz jtaga/rgh to musisz kupować za pkt ms.
     
  4. woziul

    woziul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli z tego wynika, ze gosc nie sciagal tych gier tylko kupowal w xbox live. Nie ma innej drogi? pozdrawiam i dziekuje za szybka odpowiedz :)
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jest ale tylko kilka gierek Ci pójdzie.
     
  6. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Jakie to gierki i jak to zrobić? :)
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na piratebay wyszukaj arcade games pack, odpalasz gry z pendrivea, mi działało kilka ale jakiś rok temu, nie wiem czy jeszcze to działa :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum