1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o gta v

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MałyXD, Grudzień 9, 2013.

  1. MałyXD

    MałyXD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Klepacze, Poland
    Witam. Posiadam xbox-a 360 elite 120gb pamięci. Wczoraj gdy chciałem kupić gta v sprzedawca w rtveuroagd powiedział mi że gta nie pójdzie na tej wersji xbox-a.
    Czy to prawda, a jeżeli tak to dlaczego?
    Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Sprzedawca jest głupi jak paczka gwoździ...
    Raczej, że ruszy...
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dobrze, że nie dodał:
    Na każdej wersji Xboxa GTA zadziała :)
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no chyba ze ogladales wersje PS3 to sie zgodze ^^ a tak na serio to powiedz sprzedawcy niech zmieni prace, masz dysk w konsoli wiec bedzie dzialac
     
  6. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Guzik prawda, pojdzie.. bo jakoś nie widzę powodu by mialoby buc inaczej..:)



    Pyknięte z HTC 8Sy.
     
  7. Turek1005

    Turek1005 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak mam wersje slim 4 gb bez dysku to nie bd działać?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na każdym X360 działa GTA, jeśli masz 4GB, to musisz mieć pendrive'a minimum 16GB na zrzucenie 1 płyty i normalnie zagrasz.
     
  9. Turek1005

    Turek1005 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jako dodatkowy dysk lepiej kupić jakiś oryginalny od Xbox, czy zwykły dysk zewnętrzny na usb?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oryginalny, na zewnętrznym USB i tak tylko max 32gb uzyskasz.
     
  11. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mając jakiś niepotrzebny dysk może dokupić obudowę i za grosze powiększyć sobie pojemność na gry. Wystarczy po dostosowaniu dysku i zainstalowaniu tam 3 gier zmienić nazwę folderu xbox360 na powiedzmy F3_F4_FH następnie dostosować raz jeszcze dysk i ma kolejne 32GB na kolejne 3 gry. Gdy będzie chciał grać w Forze to podmienia zawartość katalogu albo zmieni jego nazwę. Takim prostym sposobem wykorzysta każdą pojemność danego dysku :)
     
  12. ZielakDG

    ZielakDG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to dobre, nie pójdzie. A to konsola jest taka jak komp, że trzeba kupić więcej RAM i nową kartę żeby gry chodziły ? Co do dysku i grania to ja używam Pendrive 4 Gb do CoD: Ghost i nie ma żadnego problemu :) tam Content zajmuje ok 2,9 Gb, do Gta nie wiem bo nie grałem ( nie jara mnie ta gra ).
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dla informacji dodam, że content GTA z DVD1 waży 7,7 GB, więc pendrive 16 gb i możesz zgrać go i jeszcze ci zostanie trochę miejsca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum