1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o HDD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szybkus, Styczeń 7, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szybkus

    szybkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. W poniedziałek 10 stycznia kupuje x boxa elite czy da się na nim nagrywać gry na hdd i w jaki sposób bo ponoć coś zlutować trzeba nie kumam:wub:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Da się bez lutowania.
    Wystarczy że podłączysz konsolkę do netu to zaktualizuję się oprogramowanie i gotowe.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Można nagrywać gry na HDD . Nic nie potrzeba lutować !!! Czasem trzeba zaktualizować konsolę podłączając ją do internetu . Aby zainstalować grę na HDD wkładasz grą , czekasz ażsię załaduje i pojawi się informacja pod ikoną z gry Y - info o grze , więc klikasz Y i wybierasz - zainstaluj na dysku twardym .
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nic nie trzeba lutować aby zgrywać gry na HDD :)
    Wystarczy ściągnąć nowy dashboard NXE z Xbox Live po podłączeniu konsoli do netu i po włożeniu gry nacisnąć "Y" i będziesz miał opcje zainstalowania gry na HDD
     
  6. szybkus

    szybkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jeśli chce ją otworzyć bez płyty to jak to robię. I czy x nie traci wtedy gwarancji jak nagrywam gry na hdd?
     
  7. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mimo że zainstalujesz grę na hdd to i tak będzie trzeba włożyć płytkę do napędu.Oczywiście nie traci gwarancji.
     
  8. szybkus

    szybkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie kumam to co wkładam płytkę i wyjmuje jak się załączy gra?
     
  9. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płytka zostaje w napędzie podczas grania.
    Chwilkę się uruchomi zaraz po odpaleniu gry i na koniec gry.
    A przez całą grę jest cisza z napędu.
     
  10. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    płytke masz cały czas w napędzie, xbox czasem sprawdzi czy tam jest, a instalulejsz po to, aby szybciej się wczytywała gra i aby oszczędzić napęd
     
  11. szybkus

    szybkus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za chwilę wam podziękuje tylko jeszcze pytanie jak zainstaluje te grę np.GTA4 na hdd to automatycznie przy każdym połączeniu będzie oszczędzać napęd czy za każdym razem trzeba wejść w opcje czy co i ustawić to??
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    jak zainstalujesz grę na HDD np. GTA 4 to będzie się automatycznie uruchamiała z HDD po naciśnięciu przycisku "A" na zagraj w...
     
  13. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli grę będziesz miał zainstalowaną na hdd to za każdym razem po kliknięciu A na ikonce gry uruchomi się z hdd i będzie oszczędzać laser.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum