1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o IHAS'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Samurajafs, Sierpień 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siema:D
    chce kupić ihas'a tylko jakiego ? (proszę o linki do allegro - najtańszy - z przesyłką tanią i bezpieczną - najtańszy nie znaczy ze ma byc najgorszy i najlepiej zeby mial juz wgrane oprogramowanie :D )
    i pytanie od razu nr 1 :D
    - kabel SATA posiadam, jak i wejscie w plycie glownej, czy ten kabel posiada od razu zasilanie czy rzeczywiscie trzeba szukac przejsciowki? której nie posiadam ;<
    - czy jest opcja ze plyty wypalone IHASem nie bd smigac na x360? - mam lt 3.0

    Prosze od odp kogos obcykanego w temacie. Pozdro :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    kabel sata nie ma zasilania, trzeba podpiac z zasilacza, nie ma opcji jezeli poprawnie sie nagra aby nie dzialaly, a nagrywarki poszukaj sam, nie jest to trudne, tylko musi byc rewizja B a po drugie na allegro w nazwach aukcji podaja czy sie nadaje czy nie
     
  4. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok, ale z tego co czytałem w postach to jest błąd w poradniku na temat nagrywania płyt i gry nie smigaja jak powinny.. :< dlatego pytalem :)

    jak już odpisałeś to mógłbyś dać takowy link, bo o taki prosiłem :)
     
  5. karta

    karta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  7. karta

    karta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No twoja na pewno tak bo ma napisane w nazwie B. A moja z jednej strony tak a z drugiej nie wiem .
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Z rewizja b mozecie spokojnie kupowac.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to kup sobie tą co ja podałem :p wyjdzie Ci tak samo a może nawet taniej :)
     
  10. karta

    karta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie ją kupiłem ;)
     
  11. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja tez :D tylko musze skolowac jeszcze kabel zasilający do sata :<<
     
  12. karta

    karta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja od razu z kablami wziałem 8zł dopłaciłem
     
  13. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ale u tego samego sprzedawcy? . bo nie widze w ich auckjach zeby mieli kable zasilające sata ;x ;]
     
  14. karta

    karta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie wiem ja sie na gg spytałem i powiedział ze maja
     
  15. Samurajafs

    Samurajafs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    aha . no ja tez pisalem na maila ale nie odpisali, dopiero na gg sie dogadalem . ale 4zl tylko doplacam bo mi tylko zasilanie trzeba ;]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum