1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o internet w xbox 360.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez piotruczelli14, Lipiec 15, 2011.

  1. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Mam w domu internet radiowy a odbiornik jest na dachu i mam pytanie kabel od odbiornika jest podłączony bezpośrednio do komputera i jeśli podłącze ten kabel z kompa wprost do xboxa będe miał neta w x360 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak :)
     
  4. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Najlepiej było by kupić jakiś router, który rozdzieli internet. Wtedy będzie net i na kompie i na Xbox'ie jednocześnie ;)
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie jeśli masz filtrowanie adresów MAC z poziomu dostawcy internetu. wtedy sklonuj adres MAC z PC do konsoli i powinno działać.
     
  6. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Tylko czy masz podłączone kablem ethernet czy usb. Jesli 1 to tak jeśli 2 to nie...
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    raczej to pierwsze...
     
Wczytywanie...

Poleć forum