1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o internet w Xboxie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tw1stos, Wrzesień 25, 2011.

  1. tw1stos

    tw1stos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Od niedawna mam xboxa w drugim pokoju mam modem z kompem.Czy jak kupię router to:
    1. Bd musiał go podłączyć do modemu czy jak, nie znam się na tym ? :)
    2. Mogę podłączyć router z xboxem przez kabel ethernet ?
    3. Można korzystać z neta w xboxie przy wyłączonym kompie ?
    4. Taki router wystarczy TP-Link TL-WR340G Router WiFi :: UPC Vectra Chello (1817841686) - Aukcje internetowe Allegro ?
    5. Dostanę jakieś darmowe konto gold czy coś w tym stylu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mozi111

    mozi111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Router musisz podpiąć pod modem a potem kabel ethernetu z xboxa360 podpiac pod routera i xboxa360[mozesz sie tez laczyc przez wifi]
    2.Tak
    3.Tak jeśli masz router
    4.Nie odpowiem na to pytanie bo nie wiem
    5. Tak 3 miesiące są gratisowe
     
  4. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Jeśli masz Xboxa Slim to możesz podłączyć przez Wi-Fi:)
    2.Wydaje mi się , że tak
    3.Tak
    4.Ja mam livebox 2.0 i działa bez zażutu
    5.Tak gdy zalogujesz się do xbox live to dostaniesz przez pierwszy miesiąc konto Gold(możesz grać przez neta, pobierać dema zaraz po ich wyjściu itp.przywileje).Jak skończy się darmowy miesiąc żeby dalej mieć konto gold musisz kupić zdrapkę albo stworzyć nowe konto i na nim się zalogować do xbox live. Można mieć maksymalnie 3 konta z darmowym Xbox live Gold przez pierwszy miesiąc na każde(konto).

    Jak coś się nie zgadza to niech mnie ktoś poprawi bo nie mam owego routera i mogę się mylić;)
     
  5. francusgno

    francusgno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    jesli chodzi o 4 pytanie najlepiej idz do sklepu i powiedz jakiego masz operatora internetu a ten ci da odpowiedni router :) jak tak zrobilem i chodzi bez problemu na wifi :)
     
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Jeśli chodzi o router to on zastępuje modem
     
  7. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Router zastępuje modem? Coś Ci się chyba pomyliło.
     
  8. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ja np mam router zamiast modemu!!!
     
  9. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiecie moze czy mozna podlaczyc internet do xboxa bez uzycia komputera i routera ?
     
  10. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ciekawe jak?Chyba , że w hotelu albo komuś innemu podepniesz się pod Wi-fi ale o ile mi wiadomo tak nie można(tzn.komuś):)
     
  11. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Nie możliwe.
     
  12. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. mozi111

    mozi111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozna jak ma wifi i haslo do sieci albo jakas siec bez hasla :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum