1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o ISO

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Y2J, Lipiec 13, 2011.

  1. Y2J

    Y2J Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam!!!
    Dzisiaj ściągnąłem Kinect Sport-Marvel i gra ma wave 7,
    Posiadam LT+ i nie wiem czy będzie działała, dlatego proszę o odp...
    Jeżeli jest już taki post to sorki ;/
    Z góry dzięki za pomoc ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na LT nie zmienia się wave, skan abgx i wypal.
     
  4. Y2J

    Y2J Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dzięki za pomoc ;)
     
  5. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jakim programem zmienic wave na 3??? mam 3rd wave patcher ale on nie do konca dziala.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ppf-o-matic3.exe i v14-15.ppf te pliki znajdz na necie i tym programem szybko i skutecznie
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ale po co chcesz zmienic na wave 3...

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  8. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no bo pobralem dla znajomej gre i ona ma jakas stara przerobke. mowi ze ma gry wave 3. wiem ze chyba jest jakis uniwersalny ale nie wiem ktory...
     
Wczytywanie...

Poleć forum