1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o kabel sieciowy.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez patryk142, Grudzień 19, 2008.

  1. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie dzis wyslano do mnie xboxa 360 i mam pytanie czy takim kablem bede mogl sie polaczyc z x360. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a6c743c7652e6c8.html < kabel. Z gory dzieki. Konsolki jeszcz nie dotykalem i nie wiem jak wyglada itp. Jak przyjdzie to ja bede obmacywal^^. Z gory thx
    Pozdrawiam Patryk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    i myślisz że co da to zdjęcie? do elite i premium kabel jest w zestawie. do arcade musisz dokupić. a to jest zwykły kabel sieciowy. nie wiesz co zamawiasz?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej o co chodzi z tym jesli bedziesz polaczony do kompa to wystarczy crossowy? Ja bede mial xboxa obok pc z netem to moze ktos mi to wyjasni?
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czyli podłączasz xboxa do karty sieciowej w PC ?? Jak tak, to musisz mieć kabel skrosowany.
     
  8. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jedno i to samo :)
     
  10. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    A ja mam takie wejscie z tylu komputera. Do prawego podlaczam kabel z internetu, a te dwa pozostają puste. Jak mam podlaczyc do kompa Xboxa ??
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. Termos

    Termos Guest

  13. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam takie wejscie jak kolega wyzej
     
  14. patryk142

    patryk142 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Termos

    Termos Guest

    to łączysz się przez router, a nie bezpośrednio do kompa
     
  16. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kolego patryk142 wszystko jest dokładnie opisane w poradniku, który podałem stronę wcześniej :)
     
  17. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    A ja mam osiedlowy LAN, i nie mam routera i nie mam kasy żeby go kupić, mogę jakoś podłączyć Xboxa z komputerem :)? Ew. kupic karte sieciową na USB taką za 15 zł na Allegro? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum