1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o kabel VGA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez noname12o, Październik 23, 2010.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Mam pytanie , a mianowicie :
    Jak przy TV mam wejście VGA (bo mam), to normalnie moge sobie podpiąć ten kabel http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/72/69/99/1272699921 i wszystko bedzie D O B R Z E ?
    A jeszcze w TV mam wejście na dzwięk i jak sobie kupie tego Chichna http://img25.imageshack.us/img25/3197/jackyu4.jpg i podepne do wejścia Audio w TV pod wejsciem VGA to będe miał normalnie dzwięk ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    krótko i na temat:
    2x TAK :) (jeśli tv ma wejście ;) )
     
  4. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ok wielkie dzięki:p
    A TV ma wejście :p Bo ma 2 takie wejscia (nawet nei wiem po co 2)
    Jedno wystarcza :p
     
  5. Nexx

    Nexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Tylko upewnij sie czy to gniazdko jacka to faktycznie wejscie, a nie wyjscie na sluchawki.
     
  6. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    tak , to jest wejście na Jacka
     
Wczytywanie...

Poleć forum