1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o Kabel

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nemsik, Czerwiec 25, 2010.

  1. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie jezeli chce podłaczyc x-boxa pod monitor to ktory kabel bedzie dobry ??

    Kabel HDMI-DVI *GOLD FULL HD 1080p * PROFESJONAL (1082356109) - Aukcje internetowe Allegro

    czy

    XBOX 360 KABEL VGA GOLD NAJWYZSZA JAKOSC /D750 (1082404451) - Aukcje internetowe Allegro

    i jeszcze jedno pytanie jezeli w x-boxie nie mam hdmi to jakim kablem moge podłaczyc go pod monitor ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
  4. drwota

    drwota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Tym kablem z pierwszego linku za Chiny nie zadziała. Kup ten z drugiego linku, on nie wymaga HDMI i działa z monitorem, widziałem też gdzieś wersje z 3 chinchami i chyba uzyskasz lepszą jakość dźwięku. Chętnie Ci pomogę przez PW lub GG 848598.
     
  5. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Podłączysz do monitora kablem VGA, a dźwięk będzie przez chinche. Jeszcze będziesz musiał kupić jakąś przejściówkę na jack 3.5 ale to za grosze kupisz. A co do kabla to nie kupuj takiego za 10zł bo możesz różnie trafić.

    A i nie kupuj kabla co nazywają go KX1 bo to syf jakich mało.
     
  6. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Ten z 2 linku[VGA]
     
Wczytywanie...

Poleć forum