1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o KineCta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Bajur, Styczeń 19, 2013.

  1. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Witam jestem nowym posiadaczem Xboxa 36o i mam pytanie odnoscie sensora kinect
    czy sensor sam ustawia kat nachylenia i wgl ?
    bo u mnie chyba nie musze sam to robic poprzez konfiguracje kinecta
    pytam bo u mojego brata przy grze adventre gdy ja gralem to bylo ustawione na mnie a gdy podszedl moj siostrzeniec to kamera automatycznie ustawila sie na niego .. niewiem co jest czy oddac moze na gwarancje .. chyba ze problemem byl maly pokoj u niego ja mam dosc duzy wiec niewiem .. oczywiscie moja konsola to nie ta sama co mojego brata dla jasnosci prosze o szybka odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Pytanie o KineCta

    Też jestem ciekaw bo u mnie też kiedyś sam się nastawial a teraz na innego gracza muszę ustawiać sam

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
  4. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Powinien sam wykrywac gracza i sam sie sobie dostosowywac kat nachylenia ja tak mialem caly czas, a wielkosc pomieszczenia nie ma nic do tego.
     
  5. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    ale we wszystkich grach ustawia ci kat nachylenia do poszczegolnych graczy bo teraz zauwazylem ze w adventure kinect tak mi robi jak widzi kogos innego ale w your shape fitness juz z tego co widze tak sie nie dzieje czasami jest tak ze jak dziecko w to gra to jak ja wejde i na niego sie ustawi to pozniej nie widzi mi np glowy czy nog
     
  6. uśmiechnięta

    uśmiechnięta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra nie powinna mieć znaczenia, powinien działać we wszystkich grach na kinect tak samo, tzn sam wyłapywać gracza i kąt nachylenia
     
  7. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    a moze cos wylaczylem albo cos jakas opcja czy cos bo wim ze jak gralem to raz jak zalaczylem pada to cos mi tam wyskoczylo o sensorze ale no jestem swierzak wiec sie nie znam pomozcie!! chyba ze gwarancja ??
     
  8. revusiek

    revusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kinect powinien automatycznie dostosowywać kąt ' widzenia ' do "figury" człowieka.
     
  9. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    no dobra fajnie dzieki to juz wiem ale co moge zrobic zeby tak bylo... w adventure niema problemu z tym moze w tym fitness niema takiej opcji czy cos .. jakies porady sa wogole jakies opcje by padem ruszac sensorem na dol i go gory zobaczyc czy to dziala czy cos nie wiem pomozcie ze cos ludziska
     
  10. uśmiechnięta

    uśmiechnięta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    no nic tam konkretnego nie znalazlem .. tylko jak ustawic i wgl moze kto mial taki problem i sobie z nim poradzil co ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum