1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o kinecta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jap, Grudzień 12, 2010.

  1. jap

    jap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Witam.
    Udało mi się wynegocjować na święta kinecta, tyle tylko że muszę zapłacić 1/4 ceny...
    A pytanie moje jest takie, czy będą do niego wychodziły jakieś nowe softy, czy jakieś oprogramowania poprawiające czas reagowania itp?
    Może nie jest to powód, by zakładać nowy post, ale pytanie mnie to bardzo trapi, a nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi...
    Dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na 100% będą wychodziły nowe dashe, ulepszające obsługę Kinecta.
    Instalujesz je oczywiści "w" konsoli, Kinecta jak raz postawisz tak może stać i nic nie trzeba będzie przy nim robić.
     
  4. RickRoll

    RickRoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak na obecne czasy to nic się nie mówi o nowym oprogramowaniu Kinekta
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi się wydaje że żeby poprawić czas reagowania to trzeba nie soft zmieniać a hard
     
  6. jap

    jap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    AAA i jeszcze jedno...
    Mam przeróbkę xtreme 1.1
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie, że tak, za 3 miesiące wyjdzie Kinect v1.1 ***

    Nie ma takiej możliwości, tylko i wyłącznie możliwa jest poprawa działania Kinecta poprzez atkualizacje dasha.



    ---



    Twoja wersja fw nie ma tu nic do rzeczy.
     
  8. Czarny Kaloryfer

    Czarny Kaloryfer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja właśnie podłączając się do cytatu "Mam przeróbkę xtreme 1.1" - Słyszałem właśnie, że po podłączeniu Kinecta, urządzenie wykonuje operacje sprawdzenia oryginalnego/nieoryginalnego Firmware - Czy to prawda ?
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up

    Kinect nic nie sprawdza.
    Do działania gier Kinect i samego urządzenia potrzebny jest nowy dash. Ten dash sam też nie rozpoznaje zmiany fw. Dopiero gdy będziesz miał nowego dasha i będziesz próbował uruchomić grę z AP25 (NFS:HP / Fable 3 / AC:B), co oczywiście Ci się nie uda "konsola" rozpozna, że masz przerobioną konsolę i dostaniesz flagę(nie bana). Gdy będzie fala banów i będziesz na LIVE, wtedy dopiero dostaniesz bana.
     
  10. jap

    jap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    To sie znaczy musiałem śćiagać z PC aktualizacje dashboarda i go już zainstalowałem, a następnie aktualizację z gry NFS: Hot Pursuit.
    Czytałem na tym forum, że po wykonaniu tych operacji konsola mi się nie oflaguje, a i tak nie gram na live, i nie mam zamiaru go podłączać (mam nadzieje że będzie można dokonywać aktualizacji, ściągając je z kompa, a jak nie to ostatecznie pozostaje iść do kumpla).
    Więc już dostałem swoją odpowiedź, dzięki :D
     
  11. wilksajs

    wilksajs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nowe softy i ulepszenia na pewno będą wychodziły. pytanie jest takie czy będą one wbudowane od razu w grach i przy instalowaniu gry na dysku lub kartę przejdą na x'a czy trzeba będzie wgrywać je we własnym zakresie. ja jednak jestem zdania że będą one razem na płytkach z grą . i nic nie będziesz musiał robić w tym zakresie . może poza kupieniem większej ilości pamięci bo przecież nowe programy i softy na pewno nie zajmują mało miejsca pozdro :)
     
  12. jap

    jap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Aha, po przeczytaniu tematów zainstalowałem dashboarda z pen-drivea i mam nadzieje że aktualizacji kinecta będzie można dokonywać w ten sam sposób. Na razie nie mam zamiaru podłączać się do liva a tak wogóle to thx za odpowiedź ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum