1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o konsole

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ogibb, Luty 25, 2012.

  1. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałbym się Was zapytać co sądzicie o tej aukcji? Wszystko fajnie, wszystki kable są, pad bezprzewodowy, konsola z 2010 roku, przerobiona płyta główna Jasper lt 2.0, dysk 20gb i 5 gier czy coś tutaj nie śmierdzi jest to dla mnie dosyć ważne bo 500 zł piechotą nie chodzi a jednak się opłaca?
    XBOX 360 HDMI JASPER 20GB LT + 2.0 + HEADSET (2166873002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Jakie macie zdanie o tej konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Aukcja jest OK :) ale jak dla mnie cena nie jest aż tak atrakcyjna :) weź pod uwagę że te gry to piraty
     
  4. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Nie jest tak dużo. konsola ma dopiero 1,5 roku. Przeróbka jest dysk tez wiec jest git. Tyle żeby ci dal key'a napędu bo jak nie to 70 zl trzeba dołożyć
     
  5. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm... tak czy tak będę ciągnąć na piratach :D, możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym keyem do napędu?
     
  6. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zapytaj sie jeszcze ile W ma zasilacz bo to ważne . 2010 rok...a tacka srebrna . A o ile sie nie myle srebrna byla tylko w Premium a Premium w 2010 produkowali jeszcze ? Czy Premium nie był Falcon ? . Możliwe ze sie myle niech mnie ktos poprawi . Ale ogólnie aukcja warta uwagi .
     
  7. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    zasilacz nie musi być 150w może też być większy ;)
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Poproś o zdjęcie z tyłu tam gdzie pisze data , i wszystko będzie jasne MRF Date to bierz , a jak będzie service date to nie bierz albo mierz ale za ok 400-450zł max
    Co do zasilacza to może być większy niech sprawdzi napięcie jeszcze też na tej tabliczce z tyłu powinno być 12.1 , a nie 14,2 jak będzie 12.1 i MRF date to bierz
     
  9. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie napisałem emaila do osoby sprzedającej z dwoma pytaniami czyli ile W ma zasilacz i czy może udostępnić zdjęcie z tyłu żeby było widać kiedy zrobiony itd. a wytłumaczy mi ktos o co chodzi z tymi key'ami? :D
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Klucz napędu jest potrzebny do jego przerabiania.
     
  11. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli np. z LT 2.0 na LT 3.0 ?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak dokładnie . . Niech ci podeślee te zdj i wtedy bedzie wiadomo co i jak . U mnie np...dałem sie nabrac pisalo za 2010 rok a okazalo sie ze to Falcon . Jakim cudem ? Do dzis nie wiem .
     
  14. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  16. widzku

    widzku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie Klucz napedu jest ci potrzebny , aby wgrac iXtreme firmware, jesli go wyciagniesz i zgubisz plik z nim , masz po xboxie.
    A ogolnie to klucz ten jest potrzebny aby rozszyfrowac plytke , jesli klucz jest ok , odszyfrowanie pojdzie ok i gierka sie wlaczy, jak jest zly to gierka zle zostanie rozkodowana i sie nie wlaczy
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak zgubisz to możesz go wyciągnąć jeszcze raz, więc nie wprowadzaj w błąd. Inna sprawa jak go wyczyścisz.
     
  18. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem . Ja nie moge odpalic tego zdj . Wrzuc na jakies hosting imageshack albo cos . 175W . Pewnie wlasnie Falcon . No nic . Wrzuc ta fotke na hosting i zobaczymy bedzie dokladnie wiadomo . Ale jesli to Falcon ... po **** koles pisze ze Jasper ? ... Allegro .
     
  19. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Wybierasz przy zakupie jaka przeróbke chcesz

     
Wczytywanie...

Poleć forum