1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o Kopie zapasową

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ajnas666, Wrzesień 4, 2011.

  1. ajnas666

    ajnas666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    Panowie jestem zielony w te klocki więc się pytam odnośnie kopi zapasowej
    Posiadam nową konsole xbox 360 slim i do tego kilka oryginalnych gierek
    z tego co wiem jeśli cały czas korzystam z tych płyt po pewnym czasie będą do wyrzucenia
    w związku z tym moje pytanie czy istnieje możliwość stworzenia kopi zapasowej takiej oryginalnej gry żebym mógł korzystać z kopi?
    Jeśli chodzi o moją konsole jest nowa i nie przerabiana

    proszę o odpowiedz
    dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kopia zapasowa to taka ładna nazwa na piraty i tyle.... i jeśli masz wersje 4gb dokup dysk i instaluj gry a płyty pożyją ci bardzo długo.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    i zeby odpalac te kopie i tak musisz pobrac z netu takie gry i przerobic konsole
     
  5. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    proszę o usunięcie posta przypadkowy double....
     
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Nie ma opcji, najlepiej jak jest dysk, wtedy jest minimalnie zużycie płyty!!!


    ...lol jak zaczynałem pisać to nikt jeszcze nie odpisał :D - macie rozmach
     
Wczytywanie...

Poleć forum