1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o LITE-ON. Arcade

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Eju, Sierpień 23, 2009.

  1. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Jakie napędy polecacie do xbox360 . Mam arcade z liteon i ciągle mam problemy,Jak gram w oryginalną gta 4 to znikają mi budynki. A w idnych grach
    wypalanych na Verbatim 2,4x(ImgBurn) wyskakuje przeczyść szmatką,Albo zwalnia płyta .Czy to wina tego LITE-ON ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moze masz slaba nagrywarke. A jak nie to naped siada
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gta 4 to w tej grze całkiem normalne gdy nie masz dysku. A komunikat o wyczyszczeniu płytki jest prawdopodobnie spowodowany słabą nagrywarka.
     
  5. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napęd w xbox jest sprawny bo inne gry oryginalne chodzą .

    Ale to pewnie wina nagrywarki mam SAMSUNG SH-S222A kupiłem ją za jakieś 90zł.

    A jak bym kupił dysk 60gb i bym wgrał gry na dysk, by to coś zmieniło
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja zgrałem na dysk20hdd i duzo lepiej(Oczywiscie mowie o GTA IV):D
     
  7. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Tak to już jest z GTA, jedni mówią, że dysk inni, że nagrywarka, jeszcze inni, że napęd. Ja jednak stawiam na złe nagranie płyty/nagrywarkę.
     
  8. KuKiKaZMaN

    KuKiKaZMaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    Miałem to samo (Benq) ale po skopiowaniu na HDD działa prawidłowo ;)
     
  9. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Gry po zainstalowaniu na dysku twardym działają o wiele lepiej(tekstury sie nie doczytuja a poza tym ładują sie szybciej) a proble z czyszczeniem plyty szmatka to raczej jak wspomnili poprzednicy problem slabej nagrywarki najlepiej do nagrywania gier na 360 polecam jakiegos Pioneera z serii DVR i oczywiscie verbatimki predkosc 2,4 i wszystko bedzie smigac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum