1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o LT+2.0 oraz dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez synthhhh, Październik 9, 2011.

  1. synthhhh

    synthhhh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, w lutym tego roku pobrałem z XBL dash 2.0.12625.0, oraz wykonany był flash napędu, na najnowszy jaki był dostępny, konsola to Jasper Elite, z napędem Liteona, mam zgrane pliki z napędu.
    Chciałbym wykonać flash do wersji 2.0 jednak nie orientuje się co najpierw trzeba zrobić, tzn:
    1.Nowy dash (konsola nie jest podpięta do XBL)?
    2.Flash napędu?
    czy po prostu omijam krok 1 i wgrywam flash?

    dziękuje oczekuje na odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Jak zaniesiesz do serwisu to w cenie zrobi ci i dash i flash.
    Jeśli chcesz sam to wgraj dash 13599 z pena, lub przez xbl. Potem flash napędu na 2.0
     
  4. ps3_hater

    ps3_hater Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w Xbox 360 Slim z lt+ 1.1 i dashem 12625 sytuacja wygląda podobnie ? najpierw wgrywam lt+ 2.0 a następnie aktualizacje 13599 ? czy to jest pewne że z "pendrive'a" nie blokuje i usuwa przeróbki ? pytanie jest spowodowane sytuacją w której u kolegi przy pobraniu z "sieci" aktualizacji napęd został zablokowany (był u niego również lt+1.1) czym się w takim wypadku różni aktualizacja z sieci od aktualizcji z pendrive ? Jestem laikiem dlatego pytam każdy kiedyś zaczynał.
     
  5. zbyszek1304

    zbyszek1304 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Na slimach najnowszy dash blokuje napęd z tego co wiem wiec lepiej wyciągnij se klucz przed aktualizacja dasha.Możesz od razu wrzucić lt2.0
     
  6. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Blokuje napęd przed zapisem więc bez znaczenia czy przed czy po aktualizacji klucz wyciąga się tak samo. Pierw zaktualizuj potem wyciagnij klucz.
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    witam mam pytanie odnośnie napędu hitahi GDR-3120L-ten w pierwszych xenonach,jakie lt mu wgrać??

    dodam jeszcze że niewiem czy napęd ten był przerobiony bo konsole dostałem za free był dash8990,potem wrzućiłem gow-a 3 w celu aktualki do 14xx,i tak org. nie działają, potem pod sieć do najnowszego dasha i dalej to samo,odpalić idzie dvd i muze tylko.

    z góry dzięki za pomoc
     
  8. ramzesPL

    ramzesPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też mam małe pytanko mam lite-on i stary flash gdzieś z przed około roku nie gram po sieci bo konsola jest już dawno zbanowana. Chciałbym was zapytać jak mam w tym przypadku postępować bo jedni mówią że najpierw aktualizacja dashu i flash a inni mówią że najpierw flash a potem aktualizacja?? no i potrzebuję wiedzieć który mam wgrać plik czy LTPlus-025-v2.0.bin czy może jakiś inny z paczki??
     
  9. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  10. ps3_hater

    ps3_hater Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie jeszcze jedno pytanie mając slima 9504 z lt 1.1 i 12625 czy gdy wgram aktualizacje która zblokuje mi napęd to jak wygląda kwestia odblokowania ? czytam o konieczności ciecia bądź frezowania nie ma innego sposobu ? wybaczcie laickie pytania
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum