1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez macie5kk, Maj 22, 2012.

  1. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. mam napęd samsunga oraz lt 2.0
    chce właśnie wysłać do serwisu o przeróbke na 3.0
    ale czytałem że dla samsunga trzeba zrobić tak jakby LT 2.01[własna robota] więc musze wgrać OFW
    ale nie musze tego robić jeśli oddam do serwisu tak? oraz poprosze go o najnowszego dasha zeby mi zaktualizował.

    Prosze o odpowiedz bardzo jest mi to potrzebne :cold:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Do Samsunga jest najnowsze LT v2.01, obojętnie jest czy nagrywasz gry z topologydata czy bez wszystko chodzi na samsungu :)
    Oczywiście jak wyślesz do serwisu to powinien wszystko wgrać, napęd samsung nie jest trudny do przeróbki i jeśli masz na płycie głównej w PC wejście SATA to sam powinieneś dać rade :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to wystarczy wgrać OFW i wszystko w porządku?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wgraj OFW, potem aktualizacja dasha, na końcu lt.
     
    1 osoba to lubi.
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    OFW --> DashBoard 14719 --> LT 2.01

    Poradnik w dziale LT --> Artykuły.
     
    1 osoba to lubi.
  7. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na końcu LT a jak to wgrac? do serwisu najlepiej?
    nigdzie poradnika nie ma jak to zrobić

    ale nie musze wgrywać ofw ani lt jeśli oddam to do serwisu?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyszukiwarka wpisać flash samsung znajdzie na bank:)
     
    1 osoba to lubi.
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    OFW - Oryginalne firmware, napęd czyta tylko płyty oryginalne
    LT - FW które pozwala na odtwarzanie kopii zapasowych

    Jeśli umiesz wgrać OFW to nie jest problem wgrać LT tylko musisz podać inny plik.
     
    1 osoba to lubi.
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak poradnika nie ma... po prostu nie szukasz. Jest w dziale LT / artykuły.
    lt wgrywasz tak samo jak ofw, po prostu to inny soft.
    Jeżeli chcesz oddać do serwisu to nic nie musisz robić, powiesz im co chcesz to Ci to wgrają.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  12. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jeszcze jedno.
    uziemiamy obudowę xbox’a z obudową PC za pomocą kabla, który przewodzi prąd.
    chodzi o to, ze pc i xbox ma być w jednej listwie, czy jak?
    i czy moge spokojnie odłączyć naped z konsoli gdy bede flashował czy musi zostać w srodku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum