1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o monitor

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zmaciejz, Sierpień 10, 2008.

  1. zmaciejz

    zmaciejz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy do tego monitora:

    http://www.allegro.pl/item399727716_samsung_26_lcd_sm_2693hm_5ms_hdmi_pivot_hit_wwa_ss.html

    będę mógł podłączyć xbox'a nie przez hdmi? i czy będzie chodzić full hd?

    dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: pytanie o monitor

    Jak nie podlaczysz przez HDMI to nie bedzie FullHD
     
  4. zmaciejz

    zmaciejz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: pytanie o monitor

    tzn bedzie 720? a jest a jeśli podłącze pod przejściówkę? po prostu moja konsola nie ma hdmi
     
  5. wasik

    wasik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: pytanie o monitor

    A xbox to ma w ogole fullHD ? :D Ja myslalem, ze tylko PS3... :p
     
  6. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: pytanie o monitor

    Xbox obsluguje fullHD ale nie wszystkie gry maja Full . Jezeli nie masz portu HDMI to sie nie baw w przejsciowki bo gra nie jest warta swieczki . Lepiej graj na componencie .

    PSiak tez nie ma wszystkich gier w FULLHD . On ma jedynie filmy blueray w Full .
     
  7. lukmaj

    lukmaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: pytanie o monitor

    Jak nie masz w konsoli HDMI to proponuje zakupic kabel VGA i podlaczyc przez niego konsole. Mozna wtedy ustawic rozdzielczosc 1920x1080 z tym ze slyszalem ze ta jest jakas interpolowana ale 1280x1024 napewno ladnie chodzi bo probowalem. Z nowa aktualizacja ma byc tez ponoc mozliwosc gry w 1620x1050 (czy jakos tak)
     
  8. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: pytanie o monitor

    Najlepiej jakiś monitor płaski i przez VGA podłączyć i nie kombinować z HDfull HDfull bardziej pod telewizor pasuje :p
     
  9. zmaciejz

    zmaciejz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: pytanie o monitor

    to inaczej..jakie musi miec monitor złącza żeby podłączyc xbox'a bez hdmi i uzyska jak najlepsza jakość?
     
  10. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: pytanie o monitor

    Standardowe, kupujesz kabel VGA ewentualnie przejsciowke i kazdy monitor to obsluzy, ten obecny i ten sprzed dziesieciu lat.
     
  11. zmaciejz

    zmaciejz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: pytanie o monitor

    i przy takim rozwiązaniu obsłuży mi 1080?
     
  12. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: pytanie o monitor

    Nie jestem pewien,ale kabel VGA chyba obsluguje rozdzielczosc 1980x1080, raczej na pewno,kwestia tego,czy twoj monitor ja obsluguje.
     
  13. zmaciejz

    zmaciejz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: pytanie o monitor

    czy ktoś sie zna i wie NA PEWNO:czy stosując przejściówkę z component na vga uzyskam najwyższą rozdzielczość jaką oferuje xbox? ( oczywistym jest że monitor ja osługuje)
     
  14. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: pytanie o monitor

    Na takich przejściówkach trochę stracisz najlepiej to te VGA i nic nie kombinować a jakoś będzie bardzo dobra sam korzystam
     
Wczytywanie...

Poleć forum