1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nagranie plyty

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Salzman, Czerwiec 13, 2009.

  1. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagralem sobie enchanted arms i jak kazdy wie pokazuje ze kilka mb sie nagralo, ale zawsze mi wyskakiwalo 4,6 mb a przy tej grze 6,32mb i nie wiem czy dobrze sie nagralo. Mam pytanie do posiadaczy gry ile wy macie mb ?:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    mi pisze 0 bajtów wolnych z 5,31MB to chyab zalzy od gry nie ile zajmuje ?:0
     
  4. procesx

    procesx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka a czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia poprawnosci nagrania plyty nie majac konsoli.pozdrawiam
     
  5. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Co nieco pewnosci daje weryfikacja plyty po jej nagraniu no i brak jakichkolwiek bledow w logu sesji nagrywania, tzn. brak bledow przy przechodzeniu z wartwy na warstwe czy tez finalizacja plyty. Ale to ledwie czesc sukcesu, bo jak wiadomo kazda plyte najlepiej konsola zweryfikuje :p
     
  6. procesx

    procesx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze jedno pytanko czy zeby nagrac plytke dwuwarstwowa musi byc nagrywarka z dopiskiem dl.czy moze byc kazda nagrywarka jaka jest w laptopie,ja mam w laptopie nagrywarke tsst corp CDDVDW TS/L632N ATA.i nagralem kilka plyt a ze nie moge na razie sprawdzic to nie wiem czy wogole beda dzialac ,niby sie nagrywajo okolo 30min przy predkosci 2.4 pozdrawiam
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jakbys nie mial dl to by ci sie w ogole nie nagralo.
    ale nagrywarki w laptopie sa na ogol kiepskie wiec gry moga ci niestety nie pojsc :(
     
  8. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Weryfikacja ta sama wypalarka nie ma w ogole sensu. Chyba ze masz nowy sprzet.
    Ja wypalalem starym napedem obraz (na nosniku Maxell) i weryfikacja nie wykazala zadnego bledu, a konsola i tak miala problemy z odczytem plyty.
    Nie slyszalem jeszcze o problemach z odczytem przy wypalaniu plyt na nowych (markowych) wypalarkach. Jak ImgBurn dotrwa do konca wypalania to mozesz sie cieszyc. Nowszy sprzet = nowsze technologie = mniej bledow przy zapisie. Pioneer na forach zbiera same pozytywne opinie, wiec smialo polecam.
     
  9. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokladnie weyfikacja mi tez nie pokazala belde wiec mam nadzieje ze gra bedzie dzialac :p

    pamietam rok temu nagrywal mi kumpel burnouta paradise i przy 50% weryfikacji gra pokazala blad i jakos do tej pory dziala wiec nie wiadmo jak to jest naprawde, dodam jeszcze ze szybciej dzialala niz orginal :p
     
  10. michal.gilewski

    michal.gilewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z nagraniem ISO na DVD, robilem wszystko według instrukcji (poradnik ISO) na tym forum. obraz sprawdzilem na abx360 i pokazuje ze wszysto jest OK, probowalem nagrac (laptop Acer 6920) na plycie TDK DVD+dl, sprawdzilem nagrywarke w Toolinfo i niby czyta i nagrywa dl. Ogolnie mi wyskakuje komunikat "write protection" i tak jest na programach ultraiso, imgburn i na dvd decrypterze :-((

    Prosze o pomoc
     
  11. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lipna wypalarka. Nic nie zrobisz (oprocz kupna nowej).
     
  12. michal.gilewski

    michal.gilewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli lepiej sprobowac na stacjonarnym kompie z lepsza nagrywarka, i to powinno pomoc?

    dzieki.
     
  13. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. michal.gilewski

    michal.gilewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki, spróbuję na innym kompie
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. qweasdqweasd
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    347
  2. Patrykk272PL
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    206
  3. Marosen
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    260
  4. Pokora96
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    757
  5. adrian228
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    109

Poleć forum