1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nagrywanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez debilek9999, Lipiec 24, 2012.

  1. debilek9999

    debilek9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam użytkownikow mam male pytanie. Czy każdą gre nawet stara musze przepuscic przez abgx zeby działala na lt 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie. tylko te z zabezpieczeniem xgd3 i ap2.5
     
  4. debilek9999

    debilek9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli gry xgd2 ktore nagralem na lt 2.0, bo nic niezmienialem beda dzialac?? Bo jak mowisz ze xgd2 sie nie przepuszcza to te z tym zabezpieczeniem powinyy dzialac na lt 3.0
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Te które masz nagrane z xgd2 będą działać na lt 3.0 ale xgd3 musisz od nowa nagrywać przepuszczając przez abgx v1.0.6 :) Najlepiej wszystkie gry jakie będziesz jeszcze nagrywał wrzucić do abgx'a :D nawet te x xgd2, bo dużo czasu to nie zajmie, a obraz może mieć jakieś błędy które abg naprawi :D
     
  6. debilek9999

    debilek9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziekuje ci za odpowiedz taką jakiej oczekiwalem. Jednak nie musze 20 gier wyrzucac :p A mam jescze prosbe o podanie linku do poradnika jak ustawic abgx 1.0.6
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  8. debilek9999

    debilek9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziekuje temat uwazam za zamkniety i prosze moderatora o zamkniecie go :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum