1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nagrywarkę LIteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez steveopt, Kwiecień 19, 2013.

  1. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    Witam , wczoraj nagrałem Fife 13 nagrywarką w laptopie , Pionerem , bardziej standardowym niż specjalnym . Gra sie nagrała , ale wyrzuca błąd podczas gry , czasami po 1h czasami po 5 min .

    Chciałem zapytać czy ta renomowana nagrywarka Liteon Ihas 124B nagra mi tak tę fife 13 , że będzie chodziła bez wywalania do dasha ? Będzie działało 100% gry ? kariera itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    nagrywarka w laptopie jest lipna i nie zawsze sie sprawdza bądź ihas zawsze Ci nagra gry bardzo dobrze
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak wypali gre w 100% , a twoja zwykla nie jest do gier z zabezpieczeniem CIV które posiada Fifa 13
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Fife pogra z zwyklej ale nie kompanie
     
  6. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    ok , rozumiem , nagrywarka IHAS nagra w 100% dobrze. To przy okazji , jak teraz podłączyć Ihasa pod laptopa?
     
  7. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    wiesz.. ona jest przeważnie do kompa ale nie wiem może jest jakiś sposób na zewnętrzne podłączenie. Poszukaj w google ;P
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Da sie usb sata
     
  9. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    a istanieje jakaś zewnętrzna , która nagrywa dokładnie gry ?
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jedna jest tylko pod pc . Se musisz kupic kabel usb sata . Najlepiej cala kieszen na nagrywarke taka dla laptopa lub sprobuj czy twoja wypalara obsluguje program pay tools 0.15 . A ihas polecam rev b inne to pay tools a to dno i plyt mase z*****sz tylko.
     
    1 osoba to lubi.
  11. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    A jak podłącze kablem usb - sata to nie będzie problemów ? normalnie będzie chodziła i nagrywała?
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak ja mam podlaczona do laptopa jedynie zasilacz z adapteru za 27 zl wymienilem na zasilacz z kompa bo sa skoki napiecia i psulo plyty teraz wszystko smiga bezproblemowo
     
  13. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    mogłbyś wskazać jaki masz adapter?
     
  14. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  16. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    Tez mam podobny ale nie sugeeujcie sie obudowa gdyz te przelotki sa na roznych ukladach takze z dzialaniem i kompatybilnoscia moze byc roznie

    Wysyłane z mojego BlackBerry Runtime for Android Apps za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum