1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o napęd/firmware

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gelerth, Listopad 19, 2009.

  1. Gelerth

    Gelerth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    1. Czy jedynym sposobem na sprawdzenie firmware'u w napędzie jeśli się nie posiada osprzętu do flashowania jest uruchamianie gier z różnymi Wave ?

    2. Czy napęd w konsoli jest przypisany do płyty głównej ? tzn. czy jeśli padł mi napęd to mogę wyjąć go z drugiej konsoli i używać czy tez będzie niezgodność kluczy ?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 - Gry z roznymi wave to jedyny sposob
    2- Niestety nie jest tak latwo, najpierw trzeba wyciagnac klucz ze starego napedu a potem wgrac go na nowy.
     
  4. Gelerth

    Gelerth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ad.2 . Dzięki za info , czy napęd może tak paść , że klucza nie da się odzyskać ? co wtedy ? odzyskiwanie klucza z płyty ?
     
  5. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko sie moze zdazyc, a jak naped calkowicie padnie to mozna klucz wyciagnac z plyty glownej ;]
     
  6. makler6

    makler6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chce tworzyc nowego tematu wiec:
    Mam przerobioną konsole a chcialbym pograc na xbl i czy da sie podłączyć nowy napęd (nie flashowany) i grać spokojnie na xbl czy wtedy tez grozi mi ban?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj i nam powiedz. wrozakmi nie jesteśmy
     
  8. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Tak tylko że ten napęd musi mieć wgrany oryginalny klucz z twojej p. głównej bądź tego przerobionego napędu (który był w komplecie z konsolą)
     
  9. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym ze jak juz kiedys podlaczales sie do XBL na przerobionej konsoli mozesz juz byc juz oflagowany wiec zmiana napedu nic nie da.
    pozdr
     
  10. Z.ski

    Z.ski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam flashowany napęd lite-on'a(nigdy nie logowany do xbl) i nie wiem do końca czy jest możliwość zamontowania innego napędu nieprzerobionego(tak by móc grać na xbl). Nie wiem tez czy moge odczytac teraz ten klucz z przerobionego napędu, bo oryginalnego niestety na płycie nie dostałem, nie wiem również czy bez tego keya mogę aktualizować ixtreme'a.
    Byłbym wdzięczny gdyby ktoś spróbował odpowiedzieć, czytałem troche na forum ale konkretnych odpowiedzi nie znalazłem. Z góry dziękuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum