1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o napęd samsunga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koczol, Grudzień 14, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie. Pewnie gdzies na forum to będzie, ale nie umię znalesc takiego samego przypadku jak ja mam. A więc mam naped Samsunga z ixtreme 1.51. Wszystkie gry pat****e do Wave 3. Wyczytałem ze ap.2.5 nie działa na napędach Samsunga. I tu pytanie czy będzie mi działał ac:bh gdy spat****e go również do Wave 3? I od czego to zależy, ze jednym działa a jednym nie? A jesli nie pójdzie to muszę wgrac LT? Jesli będzie taka konieczność to gry które patchowałem wczesniej do wave 3 będą działać na tym LT? Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Naped Samsung nie obsluguje zabezpieczenia AP 2.5 wiec gry z tym zabezpieczeniem dzialaja na tym napedzie.
    Nie ma LT+ dla Samsunga!
     
  4. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przez to napisałem Lt nie LT+.. Ok czyli jedno zalatwnione. A żeby to odpalic jak juz nagram to muszę wgrac ten nowy dashboard, który jest na plytce? I jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi, ponieważ kupiłem konsole przerobiona. Jak sprawdzic czy napęd jest podmieniony (chyba spoofowany sie to fachowo nazywa) ??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz podlaczyc naped pod PC. Tylko w ten sposob mozesz sprawdzic.
    Musisz miec min. taki dashboard jaki gra wymaga.
     
  6. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. To dzięki za pomoc :) Pzdr
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum