1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o napęd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Joy5593, Kwiecień 10, 2010.

  1. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    Mam taki problem, otóż niewiem co poczac gdyz mam Xklocka Arcade Jasperka oczywko (bez dysku jeszcze), idzie GTA4 (moze na jutro bedzie). Jak by doszlo to znając siebie bede pierwsze co to napier***** ile wlezie :) I tu moje pytanie: Czy naped moze to przeżyć ? :)))) Dysk mam zamiar kupic ale to gdzies pod koniec przyszlego tygodnia lub wsrodku. Domyslam sie tez ze bedzie sie dlugo doczytywalo itd. Ale mam nadzieje ze nie bedzie az takiego problemu z graniem ? :eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Z tego co mi wiadomo GTA IV ma malutkie problemy jeśli chodzi o zczytywanie textur z płyty ( w niektórych momentach przycina zdeka )więc zalecana jest instalacja na dysku. Jeśli konsola wcześniej nie była ostro exploatowana to napęd napewno przeżyje ale nie radzę naparzać ostro non stop bez instalacji giery na hdd (mi by było szkoda napędu :p )
     
  4. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    no wlasnie :(
    Musze sobie kupic dysk choćby 20 gb :)
     
  5. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    na allegro są tanie ja wyhaczyłem hdd 20 GB z oryginalną obudową za 60 zł:) Dysk się na pewno Ci przyda choćby nawet na stworzenie profilu i zapisywanie save'ów
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    przecież on ma wbudowaną pamięć na zapisywanie gier. Ja radze ci nie kupować dysku 20 gb i dozbierać na przynajmniej 60 gb. Na 20 gb zmiesza ci się max 2-3 gry, bo ten dysk tak na prawdę to ma 13 gb wolnego miejsca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum