1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o naped

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gydoky, Listopad 20, 2010.

  1. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam pytanie czy ktos wie moze jaki moge posiadac naped w ixe jesli produkcja konsoli jest z 2008-10-08?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. putonewry

    putonewry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  6. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze mam pytanie bo nie moge dojsc do tego bo nowsze gry nie chca mi sie odpalic to zalezy od przerobki czy tez dasha?
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    A co się pojawia jak wkłądasz płytę?
     
  8. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    moze zalezec i od dasha i od przerobki,bo jesli masz np. ixtreme 1.6 to musisz patchowac gry na nizszy wave
     
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    kenny59: Od dasha zależy tylko przy najnowszych grach które wymagają aktualizacji i tyle, a przy iextreme 1.6 do wave 6 używa się active.iso
     
  10. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mi wlasnie zamiast gry odpala sie jak by odtwarzacz DVD i dalej nic sie nie dzieje :) dzis jakos wgralem nowego dasha ale nie mam jak sprawdzic czy dalej tak jest bo nie mam gierek
     
  11. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Musisz flesha zrobić poczekaj na nowe lt
     
  12. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Może najpierw użyj active .iso albo spath'uj gre do niższego wave
     
  13. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to cos pokminie z tym :) a co do flasha to bede musial dac do kogos kto sie zna czy to mozna samemu wgrac podbnie jak dasha?
     
  14. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Czyli nie masz przeróbki? w takim razie nie uruchomisz pirackiej wersji...
    Na forum są poradniki jak przerobić xboxa ale jak sie na tym nie znasz to bym ci to odradzał
     
  15. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobke :) bo niektore gry mi chodza wlasnie te jak to mowia starsze nie wiem czy to 1.5 czy 1.6 cos takiego
     
  16. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jeśli po włożeniu active iso gra się uruchomi to masz 1.6 a jak nie to niższe
     
  17. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem do wave 3 nagralem i jakos gierka smiga wiec napewno nie mam wersji 1.6 w takim razie :)
    ale jak bym chcial kiedys tam jakas nowa wgrac to musze miec jakiegos sprzeta do tego czy tylko jakies pliki na cd wypala sie i sie upgrajduje to?
     
Wczytywanie...

Poleć forum