1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nfs hot pursuit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pepe201, Grudzień 2, 2010.

  1. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam taki problem mialem przerobke ix 1.51 i wgralem tego dascha z kinectem eszystkie gry chodziły na wave 3 jak patchowałem. Dziś został wgrany do xboxa nowy flasch LT+. I tez wszystkie gry chodzą oprocz dwoch nfs hot pursuit i assasin brotherhood, reszta plyt ktore kiedys patchowalem na wave 3 wszystko chodzi i jest ok. Teraz do sedna. Przed nagraniem nfs na plyte spatchowałem z wave 9 na wave, nagralem plyte jak zawsze, wsadzilem plyte do xbox i ukazal sie czarny ekran na jakies 5 minut po czym ukazal sie komunikat nie mozna odczytac plyty i **** nic. Co zrobic i co robir zle pozdrawiam i czekam na szczere odpowiedzi bo chcialbym pograc w te gierki na ktore tak dlugo czekalem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Po pierwsze po co patchowałeś grę na niższy wave skoro masz lt+?
    Spróbuj nie zmieniać wave i może pójdzie, jak nie to znaczy że ktoś Cie zrobił w konia jak Ci "robił" LT+
     
  4. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może wystarczyło przed nagraniem przepuścić obrazy przez ABGX1.0.4 i jeśli nie są kombinowane obrazy, to z automatu pociągnąłby patche do AP2.5 i po sprawie.
     
  5. pepe201

    pepe201 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko mi dziala jest ok temat w smietnik
     
  6. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam podobny problem. Przed kilkoma dniami przerobilem xboxa i gosciu mi wgral aktualizacje z Asasina. Wypalilem sobie Call of Duty MW2 orazx dodatek do GTA i one dzialaja natomiast jak wrzucam NFSa to pokazuje mi sie czarny ekran i nic. Co moge zrobic? Jestem calkowicie zielony w sprawach xboxa i nie mam pojecia co sie stallo
     
  7. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    jaki masz flash >>??
     
  8. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak i gdzie sie to sprawdza?
     
  9. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to może inaczej...
    kiedy przerabiałes??
     
  10. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to może inaczej...
    kiedy przerabiałes??
     
  11. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na 99% LT+ masz...
    tzn.Assasina i nfsa spatch.uj przed nagraniem
     
  13. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a powiedziabys mi jak to sie robi bo ja jeszcze nie jestem obeznany no i jak ;d
     
  14. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  16. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moglbys mi jeszcze powiedziec co i jak mam zobic w tym programie ?
     
  17. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Napisz w którym to powiem dokładniej :)
     
  18. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No uzytkownik Exe222 dal mi w linku program abgx360 GUI i co mam w nim robic? i czy tylko to wystarczy czy jeszcze cos przed tym musze zrobic?
     
  19. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  20. czerepsky17

    czerepsky17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pooomoooglooo ;] jestes wielki ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum