1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o NFS HP

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barten, Październik 11, 2011.

  1. barten

    barten Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3miasto
    Witam. Mam wgrane LT+ i dashboard konsoli 12625, chciałem pobrać i pograć w NFS Hot Persuit, gra ma podobno AP25, czy będzie działać na mojej konsoli w obecnej konfiguracji, z tym dashem i wersją softu, czy będe musiał zmienić dash lub coś "kombinować" z obrazem gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dejwid333

    dejwid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LSW
    aktualizuj dasha do najnowszego przez penka/live , wgraj LT+ 2.0 i wszystko Ci pójdzie :)
     
  4. barten

    barten Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3miasto
    Pytałem czy będzie działać na LT+ i dashboard 12625 (to że na LT2.0 będzie działać to raczej oczywiste)
     
  5. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Niver

    Niver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    A czy czasem nfs nie wymaga dasha 13146 & 13599??
     
  7. barten

    barten Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3miasto
    no właśnie jestem ciekaw czy uruchomi się na dashu 12625 czy wymaga 13146-13599
     
  8. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zależy pod jakiego patcha spaczujesz,abgx paczuje pod najnowszego.Ale możesz dodać patcha ap25 ręcznie pod swojego dasha czyli tego 12625 za pomocą programu 360GamesPatcher. Tam sobie ustawisz że chcesz patcha pod 12625,program spaczuje nagrasz na płyte i powinno śmigać. Pozdrawiam ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum