1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nie orginalne dyski do X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeneQr, Czerwiec 13, 2011.

  1. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    wczoraj znalazłem kończącą się aukcję X360, mam zamiar kupić konsole tyle że nie wiem czy się opłaca.
    dam link poniżej do tej aukcji, kolo sprzedaje jaspera zdaje się (w rozsądnej porze zapytam się o kilka pierdół), w wersji Arcade z dyskiem 20gb i dwoma luzem 160gb i 40gb. Moje pytanie, czy te 160gb da się zamontować do Xbox 360? jak trzeba coś wgrać to czy to trudne (czytałem że trzeba coś wgrać by udawało orginalny hdd MS)
    http://allegro.pl/xbox-360-mega-zestaw-dla-gracza-polecam-i1649609488.html

    pozdawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem po co by miał dodawać dyski nie kompatybilne z xboxem równie dobrze w tym wypadku mógł by dodać jakąś część ze swojej pralki.
    Na pewno żeby podłączyć te dyski musisz rozkręcić obudowę ze starego dysku(tego 20GB) i włożyć ten który cię interesuje pod specjalną przelotkę z tej właśnie obudowy.
    Jeśli dyski nie daj boże nie są "przerobione" pod xboxa to musisz sam je przerobić co jest dosyć trudne i nie wszystkie dyski można tak przerobić.
    W ogóle powinieneś zapytać sprzedającego chyba wie co sprzedaje?
    ps. oferta nie wydaje mi się jakaś super
     
  4. WiaTeR

    WiaTeR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cena trochę odstrasza ! Ja jakieś 2 tygodnie temu kupiłem wersję ELITE z 2 padami( jeden od slima), przerobiony na najnowszą przeróbkę, kabel hdmi zestaw 20 gier za 800 zl
     
  5. Moskwik

    Moskwik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wnioskuje ze skoro załącza to do zestawu z xboxem, to pewnie mu to śmiga i jest już wszystko wgrane, tylko czy chce ci sie bawic w przepinanie tych dysków za kazdym razem do orginalnej kieszonki, szczerze to wątpie, chyba że nietrzeba to niech ktoś mnie uświadomi :D
     
  6. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha:) zobaczyłem komentarze to już mi przeszło z tą konsolą:) mam inną oferte na oku:) z kierownicą nawet Japer Elite 120gb MRF date to 05.2009 rok:) to Jasper tak? niby sprawdziłem wszsytkie punkty takie jak zasilacz czy amperaż (12,1A). i taka doza niepewności się wkradła jak przeczytałem na zasilaczu że ma on moc 200-240w ale przy output pisze 150w...więc to jasper tak?:) a zdjęcia to @ dostałem:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum