1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nietypowe przegranie gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soul, Luty 8, 2011.

  1. soul

    soul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam nagrane call of duty Black ops ale bez AP 2.5. Jakiś czas temu podłączyłem konsole do live`a i jak wiadomo pobrała sie aktualizacja, która dodała to zabezpieczenie do tej gry. W związku z tym mam pytanie czy moge jakoś skopiować obraz gry z płyty na dysk, przepuścić przez abgx360, a potem nagrać, żeby nie ściągać od nowa 7 GB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. soul

    soul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jakim programem skopiować obraz z płyty na kompa?
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    imgburn
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie napisałeś jaką wersję Black Ops'a masz. Jeżeli jest to Polska wersja to do niej nie ma patch'a niestety. Jeżeli posiadasz wersję angielską, najbardziej popularna była wersja Complex to do niej jest patch AP25. Obraz odczytasz ImgBurnem tak jak pisał kolega wyżej.
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    1. Uruchamiamy program, klikamy zakładkę MODE i wybieramy pozycję READ.

    2. W oknie file klikamy browse for a DESTINATION file aby wybrać docelowe miejsce zapisu obrazu.

    3. Klikamy na przycisk rozpoczynający tworzenie obrazu.
     
  8. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź


    googlem.


    Polska wersja BO nie zadziała, potwierdzam, płytka poszła do kosza. ;)
     
  9. soul

    soul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam wersje angielską, dzęki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum