1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nośnik z grami.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sauron24, Lipiec 25, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy gry z xbox live tez trzeba nagrywac na DVD+R DL ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Właśnie, trzeba nagrywac czy jest jakiś program by można było z pena uruchomic( na myśli mam grę Limbo)?
     
  4. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    a może można by ją na pendriwa zrzucić? A jest do pobrania gra Limbo?? Jeśli ktoś ma linka to bym poprosił :D
     
  5. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    na tej stronie znajdziesz:
    XBOX-SKY Tracker - User login
    ale po wrzuceniu na pena nie chce sie uruchomic, nie wiem ocb, może ktoś zna rozwiązanie?
     
  6. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    niewiadomo czy będzie chodzić tak z płyty. Tak było z dodatkami do gta 4 dopuki nie wyszła wersja pudełkowa. Ale może ktoś rozwiąże problem
     
  7. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    takie gry trzeba zakupić przez xbla lub jak masz przeróbkę jtag+xbr to wtedy możecie ściągnąc i na pena
     
  8. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi chodzi o to czy trzeba nagrywac gre na dvd+r dl czy mozna po prostu na dvd, nie chce na pena
     
  9. XtraKulMadaFaka

    XtraKulMadaFaka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    eee :D gra na X360 nie zmieści się na zwykłym DVD 4.7GB.
     
  10. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    sory ale gry arcade zajmują tak jak np. limbo coś ponad 100mb
     
  11. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wracając do pytania... Można nagrac na jakąś płyte?
     
  12. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  13. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Na iXtreme / oryginalnym sofcie tego nie odpalisz (Mam na myślę z płyty lub pena). Musisz mieć JTag + xbr (ale to tylko konsole ze starym dashem).
     
  14. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Do odpalania ściągniętych gier arcade potrzeba xbr/jtag.
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum