1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o nowy dashboard NXE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysiek_xbox360, Lipiec 9, 2010.

  1. krzysiek_xbox360

    krzysiek_xbox360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, czy jak wgram na xboxa nowy dashboard to bedzie mozliwosc zgrania kopii gry z DVD albo z pendrive na dysk HDD xBoxa??

    i czy bedzie mozna z dysku grać na tej kopii (nieoryginalnej plycie), bez przerabiania napędu na ixtreme ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pewnie microsft nie potrzebuje kasy z oryginałów, wspiera piractwo. Co za idiotyczne pytanie
     
  4. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz stary dash to możesz zrobić jtaga i grać z dysku bez płyt
     
  5. krzysiek_xbox360

    krzysiek_xbox360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha. a jeśli mam przerobiony napęd (ixtreme lt) a gram na oryginale w trybie Live to też moge dostac bana?
     
  6. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Tak, nie ma znaczenia jakiego masz flasha.
     
  7. matis95

    matis95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, ban jest za flash
     
  9. marekincognito

    marekincognito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnik, Lublin
    a mam pytanie, jak to jest z tym dashem? założmy wgrywam dasha nie mając bana, podłączam się do liva i dostaję go. wtedy wgrywam do jeszcze raz i odblokowuje mi dysk czy jak? czy dasha wgrywa się dopiero po banie?
     
  10. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lol DASH jest jak Windows Update. Żeby używać Live musisz mieć i tak 9133 (najnowszy) i nic tego nie zmieni. Czytałeś FAQ o banie? Dysków już nie banują.
     
Wczytywanie...

Poleć forum