1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o obudowe konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fortis, Styczeń 25, 2010.

  1. fortis

    fortis Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanie. Jak mam konsole bez wejścia HDMI, to mogę ją obudować w obudowę od Elite ? Czy nie da rady ? Bo właśnie nie wiem, czy tamta obudowa nie jest przystosowana do konsol z HDMI.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesli rozumiem to konsola od elity ma hdmi a konsola ktora ty masz nie ma. Da sie lecz bedzie wystawac jedna dziura za duzo
     
  4. fortis

    fortis Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm wiec jak dla mnie żaden problem, przecież i tak tył konsoli nie jest wystawiony tak, żeby to było widoczne. Bo wiecie, tak dla szpanu chciałem sobie obudowę od Elite kupić ;)
     
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozesz jeszcze wylac czarna farbe ;p
     
  6. fortis

    fortis Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobry pomysł :D Ale chyba lepiej już kupię sobie tą obudowę, bo nie był by przekonany co do działania konsoli po tym zabiegu ^^ . ;P
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ale Elite wcale nie jest czarne =).

    Powinno wszystko pasować, cała architektura łączenia jest taka sama.

    A sie spytam po co Ci taka modyfikacja?!
     
  8. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I odpowiedz masz
     
  9. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0





    No dobra. Elite jest jeszcze Czerwone i zielone.
     
  10. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Taką pustą dziurę powinieneś zakleić np. taśmą izolacyjną, aby kurz nie miał tak łatwego dostępu :D
     
  11. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie bedzie taniej i łatwiej sciagnac cała obudowe od xboxa - kupic farbe w sprey'u i pomalowac ? niz pakowac sie w zakup nowej
     
  12. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli to ma być dl szpanu to kup okleinę, jakieś naklejki, lub pomaluj np na niebiesko. Będzie nie tylko szpan ale możesz się pochwalić indywidualnością
     
Wczytywanie...

Poleć forum