1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o odpalenie gry CoD Modern Warfare 2 PL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DIPITREN, Listopad 20, 2009.

  1. DIPITREN

    DIPITREN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jestem szczęśliwym posiadaczem xbox'a 360 od miesiąca. Soft w napędzie 1.6 . Jak do tej pory wszystkie gry chodziły bez problemu. Gry Call of Duty: Modern Warfare 2 PL i Left 4 Dead 2 nie chcą się odpalić. CoD Modern Warfare 2 ANG chodzi bez problemu. Gry są w WAVE 4. Z tego co widzę na płytach są 3 katalogi: AUDIO, VIDEO i SYSTEM UPDATE. W pozostałych płytach, gdzie wszystkie gry działają nie ma katalogu SYSTEM UPDATE. Podejrzewam, że w uruchomieniu gry przeszkadza katalog SYSTEM UPDATE. Co zrobić, aby gry zaczęły działać? Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam.
    Świeżak :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gry mają wave4, więc musisz spatchować obraz albo użyć activate.iso...
     
  4. Joker-Night

    Joker-Night Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    Dokładnie jak Pabloo mówi musisz nagrać na płytę activate.iso i gry pójdą , ( muszą chodzić ) . Pozdro
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  6. hmb84

    hmb84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej, tez mam Modern Warfare 2, przerobilem na wave 3 i wszystko chodzi.
     
  7. mrotom

    mrotom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    żyrardów
    tez mam ten problem tylko po odpaleniu plytki w napedzie pokazuje sie logo xbox360
    i dalej nic.co z tym zrobic . wielkie dzieki
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    POSZUKAĆ! Dostałeś już odpowiedzi a teraz wpisz to co pisaliśmy do szukajki forumowej i wszystkiego się dowiesz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum