1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o opłacalność

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rybka00, Maj 16, 2010.

  1. Rybka00

    Rybka00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam, jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o temat xbox'a. Mój znajomy proponuję mi sprzedaż przerobionej konsoli, wraz z jednym bezprzewodowym padem, wszystkimi kablami i kartą pamięci 256 Mb za 400 zł. Czy to opłacalna oferta? O co warto byłoby się jeszcze zapytać? Proszę o radę.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeluVegaz

    DeluVegaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O plyte glowna i rok produkcji
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Spytaj się o date produkcji.Jeśli będzie z 2009 roku to możesz brać bo mają plyte główną Jasper i się nie przegrzewają.Z ceną hmmm zależy właśnie od daty produkcji.
    EDIT.Ktoś szybszy .
     
  5. boniek1

    boniek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz Pomorski/Szczecin
    oraz o to czy miala RROD'a
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli dodatkowa karta pamięci to raczej nie Jasper bo one zazwyczaj mają wbudowane... zapytaj się o płytę główną, date i jaką ma przeróbkę
     
  7. Rybka00

    Rybka00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Rok produkcji: 2008
    Płyta główna: Dashboard
    Inne: Jasper, nie miała RROD
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zapytaj o konkretną datę z dniem i miesiącem.
     
  9. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    jesli po listopadzie 2008 to raczej Jasper :]
     
  10. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Już w październiku 2008 roku wychodziły jaspery.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zapytaj tez czy nie jest zbanowana.
     
  12. Rybka00

    Rybka00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Konsola jest zbanowana, ale mi to nie przeszkadza, na pewno nie będę grał online.

    Przeróbka: 1.5

    A więc podsumowując proszę o komentarz: nie/opłacalna
     
  13. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak poczekasz na odpowiedni moment, to na allegro kupisz jaspera za 500zl.
    pozdro
     
  14. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jest Falcon. Jaspery arcade mają wbudowaną pamięć 256 mb - 512 mb.
    Za 400 zł ja bym nie kupował dołożył bym sobie te 200 zł i miał bym arcade jasper z wbudowaną pamięcią ,a nie jakieśwystające dzyndzle z przodu. U mnie Auchanie jest promocja Arcade Jasper za 600 stówek.
    Moim zdaniem i myśleniem się nie opłaca. Anusz kiedyś będziesz chciał zagrać na live ;)

    @down.
    Jest to FALCON
     
  15. Grzesiek96

    Grzesiek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Sory, że się podczepiam, ale ja mam konsole z 15.07.2007 i jaką mam płytę główną?
     
  16. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Jak masz hdmi to Zephyr, jak nie to Xenon.
     
  17. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
  18. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Jeśli mi się dobrze zdaje, to falcony były od września 2007 albo trochę później...
    Zresztą najprościej spojrzeć na gniazdo zasilania czy amperaż, jak masz 14,2A to falcon, jak więcej to starsze płyty.
     
  19. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    no sorki, ja kupowałem w grudniu 07 i to było nie długo po wprowadzeniu falconów ;P
     
  20. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    No a on ma z lipca, więc to chyba jeszcze czas zephyrów jak mi się dobrze zdaje. Zresztą najprościej poznać po amperach, 16,5 xenon/zephyr, 14,2 falcon.
     
Wczytywanie...

Poleć forum