1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o pad

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ziroo, Sierpień 25, 2009.

  1. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, xboxa jeszcze nie mam ale juz jest w drodze i mam takie pytanko. Co zrobic zeby pad dzialal wlaczam konsole i odrazu dziala czy musze cos pogrzebac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Nie, rozkręcasz i lutujesz, następnie montujesz dwumetrową antenę Wi-Fi na xboksie...
     
  4. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Jak masz x;sa to 2 wejściu do KARTY pamięci jest taki mały gudzik włącz pada krzyżakiem , i przytrzymaj ten mały guźik jak to nie pomoże ta na padzie też masz ten guźik to również go przytrzymaj
     
  5. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak bedziesz mial xboxa to w srodku bedzie instrukcja i tam bedzie wszystko jasno napisane co trzeba zrobic :]

    nie bedziesz mial problemu a gdyby problem wystapil to wtedy pisz takie posty
     
  6. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Jeszcze nie ma a już szuka problemów .
     
  7. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Respev, niepotrzebny post ...
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    do miski wlac wode,ocet i sok z cytryny,dodac sol,wymieszac,pociac se dlon,wsadzic pocieta dlon w ta miske,wtedy dopiero pad sie wlaczy.


    a zeby polaczyc go z konsola musisz pokrecic srodkowego analoga(dowcip dla fanow netoperka .)
     
  9. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    ziroo , troche kultury PODZIĘKUJ mi ładnie jako jedyny jaj z ciebie nie robie :p
     
  10. zdechlak

    zdechlak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na konsoli jest takie pokrętło i musisz dostroić częstotliwość pada z konsolą - mi to zajęło pół godziny i pad śmiga aż miło
    w nowszych wersjach konsol, ponoć jest guzik który sam dostraja częstotliwość konsoli do pada!?

    Pada się włącza poprzez guzik na nim - i wsio, stroimy ustrojstwo ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum