1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o pamięć w konsoli arcade.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mateo1977, Listopad 19, 2009.

  1. mateo1977

    mateo1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mianowicie kupiłem w najbardziej ubogiej wersji konsole na której opakowaniu widniał znak że właśnie ta konsola posiada 256mb mo. Byłem pewien że jest to pamięć przenośna. Po rozpakowaniu pamięci okazało się że nie ma a po konsultacji ze sprzedającym dowiedziałem się że ta pamięć jest w budowana.
    Czy na pewno nie dają teraz pamięci przenośnej do konsoli??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od czasow jaspera ta pamiec jest wbudowana czyli gdzies okolo roku
     
  4. EmotiCon

    EmotiCon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PTB
    To znaczy: Od czasu kiedy sprzedają konsole z Jasperem jest wbudowane?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tylko w wersjach arcade of coz
     
  6. mateo1977

    mateo1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To się nie popisałem :) Opierniczyłem faceta z MM:)
     
  7. chranchips

    chranchips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krk
    Media Markt - nie dla idiotów .
     
Wczytywanie...

Poleć forum