1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o patch do ap 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal3454, Luty 19, 2011.

  1. michal3454

    michal3454 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałem wypalić sobie ac:bh i nfs hot pursuit, ale zanim to zrobie chciałem się upewnić że nie zmarnuję płyt.
    Mam elita z datą produkcji 23.08.09 przerobiony od tygodnia, niewiem co to za przeróbka ale nie lt+ bo koleś mówił że będą potrzebne patche żeby pograć w nowsze gry
    Chciałem zapytać jak zrobić żeby to śmigało, wiem że jest jakieś 3x dash i wave cos tam, ale nie ogarniam tego i nie mogłem nigdzie znaleźć tłumaczenia na chłopski.
    Będę wdzięczny za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    jesli masz niższą przeróbkę niż lt+ to nie pograsz w ac:b i nfs hp
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Może kolesiowi chodziło chodziło o patche do gier z AP 2.5 czyli nowszych a nie o patchowanie z wave , ja bym stawiał że masz LT+ i kolesiowi chodziło o patche AP 2.5 bo skoro jest przerobiony od tygodnia to kto by wgrywał jakąś starą przeróbkę skoro jest LT+
     
  5. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    No raczej, że masz LT+ jeśli tydzień temu przerabiałeś...bo po c*** miałby Ci wgrywać starszy flash
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Po co piszesz coś co jest post wyżej już napisane czytaj wszystko ze zrozumieniem
     
  7. michal3454

    michal3454 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To w takim razie mam lt+, myslalem ze przy lt+ nie trzeba nic robić, to co mam zrobić żeby to działało?
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Przy LT+ nie trzeba nic robić przy grach nie posiadających AP 2.5 . A gry takie jak NFS:HP AC:B FABLE 3 ( po nowej aktualizacji dasha COD MW2 COD :BO Halo Reach i chyba tyle ) czyli z zabezpieczeniem AP 2.5 musisz specjalnie przygotować obraz tu masz poradnik http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum