1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o prędkość sczytywania

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez czeski24, Luty 2, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.mam pytanie.chce zgrac kopie gry na dysk i pozniej nagrac na plytke.czytalem poradnik ale nie wiem jaka predkosc zgrywania mam ustawic.Bo mam cos takiego Read(tu mam wybor predkosci) i \ (wybor predkosci).Jak dam w tych dwoch okienkach na Max to powinna gra sie dobrze szczytac?jak dalem predkosc zgrywania x4 to musze czekac ponad 1,5h.

    Zgrałem na dysk obraz i mam dwa pliki, plik z gra i jakis plik XGD2DVD_NTSC co zajmuje 9kb(plik programu deamon tools).tworze plik dvd ale imageburn nie chce go pozniej zaladowac tak jak to napisane w poradniku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w moim przypadku wygladalo to tak ze po zgraniu obrazu na dysk z kopi mialem plik iso i maly plik programu deamon tools.w imagrburn zaladowalem ten maly pliczek i gra smiga,jak zrobilem jak bylo napisane w poradniku ze mam utworzyc plik dvd to zrobilam tak ale po nagraniu konsola pokazazywala plik z roznymi materialami.Ktos mi wytlumaczy dlaczego tak jest?
     
  4. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Jak zgrasz imgburn to bedziesz mial dwa pliki jest ci tylko potrzebny ten jeden iso tamtem mniejszy możesz usunać. Potem robisz w notatniku plik dvd (LayerBreak=1913760 , nazwa_pliku.iso) -jak to zrobisz znajdziesz w poradniku i nagrywasz. Ja zgrywam na dysk max predkoscia trwa to max 10min

    Do nagrywania polecam clonecd.
     
  5. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Potem robisz w notatniku plik dvd (LayerBreak=1913760 , nazwa_pliku.iso).Zrobilem tak ale konsola mi pokazuje dysk z roznymi materialami.
    tamtem mniejszy możesz usunać.ja go nie usuwam tylko go nagrywam i wszystko smiga.wiec juz nie wiem jak to jest
     
  6. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Ja ci mowie jak jest u mnie jak ja to robie. Zawsze zostawiam tylko iso tworze dvd w notatniku odpalam clonecd podaje ścieżkę do pliku dvd i nagrywam. Zawsze nagrywam na płytach verbatim nagrałem ok 50 gier tym sposobem i każda działała
     
  7. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    heh to ja juz nie czaje,ja tego małego pliku nie usuwam tylko go nagrywam i wszysto smiga

    po zrobieniu obrazu z kopi mam cos takiego: http://img228.imageshack.us/img228/8354/27791189cg4.png

    w image burn ładuje ten pliczek mds.gra pozniej eleganco smiga.Nie kumam why mam robic ten plik tekstowy .dvd skoro ten mds pasuje
     
  8. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    bo chodzi o to zeby wgrało połowe na 2 warstwe... takie zabezpieczenie no..
     
  9. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiec to jest bez roznicy czy nagrywam pliczek dvd czy ten mds?bo juz nie wiem ktory lepiej i dlaczego
     
  10. Piwo855

    Piwo855 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zgrywasz pliczek iso a następnie przez DVDMuller tworzysz plik dvd i wszystko jasne ;)
     
  11. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi chodzi dlaczego moge bez problemu nagrac i grac jak nagram ten mds bez zadnego pliku .dvd
     
  12. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czlowieku, nagrywaj zawsze przez .dvd. Klikniecie dwukrotnie w ten plik czy ten nie robi roznicy, potem bedziesz sie dziwil czemu ci gry na xboxie nie dzialaja. Pozdrawiam.
     
  13. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    O tym cały czas mówie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum