1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o przeróbkę (Hitachi)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Patryk Ratajczak, Październik 15, 2011.

  1. Patryk Ratajczak

    Patryk Ratajczak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż posiadam X'a napęd Hitachi v47 z ixtreme 1.4. Wsyzstkie gry dotąd przerabiałem programem ppfomatic patchem v14-15.ppf Wszystkie gry chodziły bez problemu od tekkena4 poprzez nfs hp i wsyzstkie assasins creed. Od wczoraj mam Gears of war 3. Teraz jak muszę przerobić obraz oraz nagrać do na płyte aby gra odpaliła (o ile wogóle da się na tym firmware). Zainstalowałem aktualizacje najnowszą, wszystkie gry po aktualizacji odpalają bez problemu, ale GoW3 nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkie gry tzn? Bo np. GOW3 DRIVER FORZA 4 i wiele innych nowych gier posiada juz xgd3 i nie odpalisz na ix 1.4. A nawet powiem więcej nei odpalisz narazie wogóle bo nie ma jeszcze lt 2.0 dla hitachi.
     
  4. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz spróbować wgrac Xtreme, a nie Ixtreme. Kiedyś był taki, za czasów jeszcze Maximusa. On łykał wszystko.
     
  5. Wajsxy

    Wajsxy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzałem gow3 na xtreme 2.4, nie poszło.
     
  6. patrykbierz

    patrykbierz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem dzisiaj, lt 2.0 do hitachi, płyte odczytuje jako gre, ale nie da się jej otworzyć, dostaje komunikat o zabrudzonej płycie.
     
  7. Neitan

    Neitan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cz-wa
    Gry z xgd3 na hitachi trzeba nagrywac specjalna nagrywarka, czyli liteon ihasxxxB i z wgranym do niej specjalnym oprogramowaniem “iXtreme Burner MAX". Gry wypalone innymi nagrywarkami nie działają!
     
Wczytywanie...

Poleć forum