1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o przeróbkę jtag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lobinos, Czerwiec 4, 2011.

  1. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie do kogoś kto posiada myślę kupić konsole z tą przeróbka ale czy warto, kazdą grę na tym odpalę nawet te nowe co będą wymagać nowego dasha? Dodam że na razie mam falcona ixtreme 1.5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Szczerze polecam. Mam Jaspera z JTAG. Jest to najlepsza przeróbka do X360. Odpalisz każdą nową grę z dysku zewnętrznego, pendrive bez konieczności posiadania płyty w napędzie. Będziesz mógł również przerzucać DLC, pełne wersje gier Arcade, emulatory innych konsol albo zainstalować Linuxa.
     
  4. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    Jtag dobra rzecz :)
    Sam sie nie dawno o tym przekonalem :D
    Ale rowniez mam pytanko czesciowo zwiazane z tematem :

    Czy do nowych gier potrzebna bedzie aktualizacja dashboardu zeby je odpalic i czy ten nowy dash nie rozwali Jtaga tak jak robi to z flashem LT ?
    czy posiadajac dashlaunch pojda bez wzgledu na wersje dasha ?
     
  5. mlekodaj

    mlekodaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pruboj aktualizowac bo ci jtag sie usunie trzeba czekan na nowa emulacje
     
  6. lobinos

    lobinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobre pytanie też chciałbym wiedzieć
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przecież nigdy nie aktualizuje się konsoli z jtag update m$
     
  8. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    nie chce instalowac tej nowej aktualki do dasha tylko chcialem wiedziec czy da sie ( posiadajac dashlaunch ) uruchomic nowe gry na obecnym 2.0.12625.0
     
  9. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Po zainstalowaniu Dash Launcha (od 2.10 i wzwyż) monit o aktualizacji już się nie wyświetla :)
     
  10. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    czyli najwyzej gra sie nie uruchomi ...
    jesli bedzie wymagala tego nowego dasha

    Trzeba bedzie uaktualnic wtedy dasha do najnowszej wersji
     
  11. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Gra się uruchomi, gdyż Dash Launch usuwa konieczność aktualizacji. Czyli jeśli np. gra wymaga 13146, a konsola ma 12611 to to nie ma znaczenia bo gra i tak się odpali. Co do najnowszego dasha to nie wolno go instalować mając JTAG, tak samo tyczy się to innych oficjalnych od MS update'ów. Żeby zaktualizować JTAG trzeba stworzyć obraz Freeboot - najnowszy 12625, ale i tak na nim wszystko działa, nawet najnowsze gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum