1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o przeróbkę

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kajman123, Lipiec 16, 2010.

  1. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam czy jak mam przeróbkę Ixtreme 1.61 to czy muszę patchowac gree przed nagraniem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    jesli mach ixtreme 1.61 to mozesz nagrywac gry chyba do "Wave 6" ;) ale niech ktos doświadczony Ci powie ;)
     
  4. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Wszystkie niepaczowane gry odpalą na 1.61 a do paczowanych musisz użyć activate.iso .
     
  5. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A muszę je fixować programem abg360?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli byly wczesniej patchowane to musisz przywrocic gre do stanu oryginalnego. Jak nie byly patchowane to nie, ale lepiej sprawdzaj gre przed nagraniem zeby miec pewnosc ze obraz nie jest popsuty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum