1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o RGH i Title update.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robert199788, Grudzień 28, 2011.

  1. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    Witam mam kilka pytań po pierwsze :

    1.Czy jak zrobię sobie RGH to pójdą mi wszystkie gry , nawet te najnowsze ?
    2.Czy jak zrobię sobie RGH to będę musiał wgrywać ciągle nowe LT ?
    3.Zaaktualizowałem konsolę na najnowszy dash z pendrive i gry mi nie działają zainstalowane na dysku . Wywala mi błąd "Błąd Autoryzacji" jest na to jakiś sposób ?
    Gry po aktualizacji działają ,ale z płyty .

    Proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    1)tak
    2)nie wogule już tylko upragrade softu
    3)nie mam pojęcia
     
  4. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    A jak się robi to Upgrade Softu i proszę o odpowiedź do pytania trzeciego .)
     
  5. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    3 pytanie odnosi się LT a nie RGH. Gry nie działają bo je nagrałeś metodą truncated a takich nie da się nagrać na dysk twardy. Musisz nagrać na nagrywarce IHAS aby móz zainstalować na hdd. Co do aktualizacji softu w rgh to robi się to z pendriva podobnie jak zwykły dash tylko używasz specjalnego pliku opartego na twoim oryginalmym z konsoli.
     
  6. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
  7. adamci

    adamci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Vlissingen
    Cześć !

    Szukam TU do Call Of Duty MW3 PL (media ID 481C98CC )
    Na Update Center i Xbox 360 marketplace nie ma jeszcze tego uaktualnienia.
    Może ktoś ma , albo zna stronę ??
    Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum