1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o ryzykowne Achievmenty

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez Belic, Listopad 17, 2009.

  1. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    Witam mam pytanie dowiedziałem sie że jak się użyje niektórych kodów to blokują one niektóre achievmenty.Moje pytanie czy aby zablokował mi sie achievment to muszę wpisać kod i ZAPISAĆ grę czy tylko aby wpisac kod i tyle?pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    W trakcie gdy kod jest wlaczony dany aczik sie nie odblokuje.Po zapisaniu i ponownym wlaczeniu gry kody trzeba od nowa uaktywnic wiec nic sie nie stanie :)
     
  4. smartkim

    smartkim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    No i tu jest haczyk ,gdyż wpisałem sobie "kodzika" na bronie ,a on właśnie blokuje osiągnięcie dotyczące chyba wybuchu 10 pojazdów w 10 sekund ,czy jakoś tak. Po zapisaniu gry i ponownym wejściu osiągnięcie nadal jest zablokowane ,ale z tego co wiem to tylko kod na bronie uniedostępnia na stałe achiwy
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    U mnie normalnie dawalo acziki po ponownym wlaczeniu gry
     
  6. shreku3

    shreku3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo widocznie nie zapisałeś stanu gry a tego nie wolno robić...
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    dziwne u mnie po zapisaniu też jakos nie zablokowało(mówie o pc) ale na xboxie360 nie powinno sie rożnić
     
  8. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na poczatku gry zrobilem te osiagniecia i potem moge normalnie grac z kodami, polecam
     
Wczytywanie...

Poleć forum