1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o slowo "complex"po rozpakowaniu zamiast pliku dvd i iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez disixxx, Marzec 17, 2012.

  1. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam pytanko, zawsze jak sciagam gry i je rozpakuje to jest plik iso i dvd, a tym razem sciagajac wladce pierscieni wyszlo mi duzo plikow gdzie pisze COMPLEX. prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damian1xx1

    damian1xx1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba rozpakowac winrarem i wtedy będziesz mial iso i dvd
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    to nazwa grupy, która wrzuciła grę do neta.
     
  5. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja wiem zawsze to robilem, ale dziwne bo jak rozpakowalem te ksiazki to wyskoczylo mi jeszcze wiecej ksiazek i tez duzo plikow rozpakowanych, zamiast dvd i iso :(
     
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Być może musisz rozpakować drugi raz,kilka razy widziałem jak ktoś pakuje 2x wstawkę.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    albo wypakowujesz obraz iso, bo tak też można. Ustaw w windowsie, żeby pokazywało rozszerzenia plików.
     
Wczytywanie...

Poleć forum