1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o steel patch

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez czeski24, Styczeń 29, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.Wiem ze moze zadaje banalne pytanie ale cos nie moge wyszukac na nie odpowiedzi.Po co jest dolaczany ten caly Steel Patch do kopi gier?W necie znalazlem kolesia ktory oferuje sprzedaz gier z steel patchem lub bez niego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Steel Patch ma na celu uniemożliwienie odróżnienia oryginału od kopi zapasowej. Jeśli masz konsolę przerobioną iXtreme, to gry muszą mieć SP.

    Pamiętaj:
    Zarówno kupowanie jak i sprzedawanie kopi zapasowych gier jest przestępstwem :)
     
  4. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak poznac czy konsola jest przerobiona ixtreme czy xtreme?
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wydaje mi się, że by móc grać na iX gra musi mieć SP, ale nie jestem pewien. Jednak w 99% przerobionych konsol siedzi iXtreme ;)

    Jeśli kupisz nową konsolę, to będziesz miał w środku Lite-On'a a te napędy przerabia się na razie tylko iX1.5 więc nie masz się o co martwić.
     
  6. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie to mnie zastanawia czy na ixtreme moza grac w gre bez steel patcha
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie można grac bez SP ponieważ gra się nie włączy
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Po pierwsze nie ma takiego czegoś jak steel patch jest Stealth Patch!
    Po drugie istnieje iXtreme na którym można odpalić gry ze patchy, ale tylko dla napedów Benq, a FW to Benq iXtreme 1.41 Rev 2 Non-Stealth Multispeed
     
  9. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Gears of Persia

    Gears of Persia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na Liteona masz tylko iExtreme 1.5, i musisz miec SP żeby odpalić gre jeśli się mylę to poproszę o poprawkę :D
     
  11. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Steel patch - stalowa łatka ;o? Musisz miec Stealth Patcha, zeby odpalac gry jesli masz Liteona. No chyba, ze nie masz przerobionego to tylko oryginaly
     
Wczytywanie...

Poleć forum