1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o uruchomienie need for speed hot pursit 2 na litoeonie bez najnowszej extrem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez onix212, Lipiec 31, 2011.

  1. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    witam ma pytanie o uruchomienie need for speed ht2 na przerobce lt i na napedzie liteon
    1)czy moze dowolny model liteona?
    2)jaki dash musi byc na konsoli zeby ta gra sie uruchomila?(jaka wersja chodzi o numer dasha)
    3)czy wystarczy zmodyfikowac iso czyli zamienic upragrade ktory jest w grze na ten ktory ma konsola wgra i czy i nagrac?
    wiem ze temat gdzies byl ale nie umiem znalesc za porady trafne klikam przydatne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Masz lt 1.1, tak? Napisz jakiego masz dasha, będzie prościej.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zwykle lt nie plus i dash 12xxx z mortal kombat a chce sprawdzic jak zamienie upragrade z need for speeda na tego z mk .czy mi sie wlaczy gierka .ale nie wiem czy ten z mk nie jest nowszy od tego z adventures
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Obydwie gry mają takiego samego dasha na płytce. Spróbuj wgrać starszy patch ap do nfsa, pod twój dash i powinno działać
     
  6. lis-

    lis- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Skąd można pobrać starszego patcha pod NFS Hot Pursuit pod LT+ 1.1?
    Niestety nowy abgx360 pobiera patha pod LT+ 1.9 i nie działa na moim xboxie

    Używam abgx360 v1.0.5 i niestety przy pobieraniu patcha do Hot Pursuit pobiera prawdopodobnie do LT+ 1.9. Nie gram online więc nie zależy mi czy przeróbka 1.1 będzie widoczna dla nowego dasha. Nie mam kasy na przerobienie na 1.9, a już podobno wyszło 1.91 - za pare tygodni wyjdzie 2.0 - może wtedy przerobie, ale do tego czasu chciałbym odpalić HP.

    Jeżeli możecie dajcie znać jak wypalić grę:
    NEED FOR SPEED HOT PURSUIT (PAL) - LoCAL
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    temat do zamkniecie dash z mk niestety juz jest dashem co dodaje ap25 do call of duty mw2 i black ops i juz zostaje tylko lt plus 1.1 bo nie doczytalem czy na lt 1.9 chodza gry z ap25
     
  8. fido777

    fido777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy na LT 1.9 i dashu 12625 odpale NFSHP bo przy wlozeniu plytki teraz mam czarny obraz.

    Musze zmineic LT na 1.91 czy wystarczy jeszcze raz plytke przepuscic ABGX i ruszy na dashu 12625 i LT 1.9

    Dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum